Имам един проблем относно Grand Campaing мода. Отивам да си избирам нация за кампания и започвам да си цъкам щитовете да разглеждам държавите и като стигна до последния щит и като цъкна на него ме изхвърля от играта.Винаги става така. Някой да може да помогне или да каже на какво се дължи това?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
Направих една доста луда кампания с датчаните, в последствие се влюбих в брадвите им , та Северна Франция вече е моя, половината италиански ботуш, на св. рим.имп. й остана един град, просто така да си го гледам за кеф и имам два града на хърватското крайбрежие и тевтонския орден в момента го изяжда боя...
Comment
-
Diadoch написа Виж мнениеЗабелязах че в българския мод българите си говорят на руски , а и при обсада, с войската която обсаждам нападам града и забелязвам че войниците ми трябва да се бият до смърт , след като те трябва да обсаждат и не виждам пречка в това да отстъпят. Има по какво още да се поработи....
Comment
-
Аз точно една кампания си спомням с българите,където разбих вечният враг Византия,превзех Апенинския полуостров,Свещената римска империя,Франция и др.
Тъкмо почнах война срещу турците(щях да ги помета бързо) и изпълзяха монголите,върнах се с армиите ми.
След няколко хода пак тръгнах,този път срещу тях(трябваше да събера повече армия).Единствената битка между българи и монголи загубих,заради общия бяг на пехотата ичаст от конницата след убиването на генерала(това беше владетеля,каква славна смърт).
Аз загубих 2/3 от армията,а те почти нищо.
След тази позорна загуба излях яда си върху горките испанци.
От тогава спрях вече да играя.
Comment
-
kamos написа Виж мнениеИдеята ти е добра,но няма да пипам нищо да не прецакам нещо играта.Че аз не ги разбирам тези неща изобщо.
Comment
Comment