Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Имам един проблем относно Grand Campaing мода. Отивам да си избирам нация за кампания и започвам да си цъкам щитовете да разглеждам държавите и като стигна до последния щит и като цъкна на него ме изхвърля от играта.Винаги става така. Някой да може да помогне или да каже на какво се дължи това?

Comment

Да не би да си вкарал Ацтеките и Монголите като игрови фракции?

Comment

Да, там е било проблема.

Comment

Направих една доста луда кампания с датчаните, в последствие се влюбих в брадвите им , та Северна Франция вече е моя, половината италиански ботуш, на св. рим.имп. й остана един град, просто така да си го гледам за кеф и имам два града на хърватското крайбрежие и тевтонския орден в момента го изяжда боя...

Comment

ае пичове ние що не си ударим едно турнирче всеки си слага 1.3 версията и през хамачи ще се организираме ако искате пишете на скайп b0n3biter

Comment

Хайди ди!

Comment

пиши на скайп b0n3biter да се уговорим

Comment

Забелязах че в българския мод българите си говорят на руски , а и при обсада, с войската която обсаждам нападам града и забелязвам че войниците ми трябва да се бият до смърт , след като те трябва да обсаждат и не виждам пречка в това да отстъпят. Има по какво още да се поработи....

Comment

За руския език не знам много по темата как точно са говорили българите през Средновековието.Това за обсадата не нещо,от което да ти се срине света.
                    Хубав си е мода,много!Само за българските тежки конници(болярите) бронята,която покрива целия кон ми стои странно.Не съм виждал такова.

Comment

Толкова модове и аз не съм видял модел на конска броня, който да мяза на нещо реалистично. Толкова ли ги мързи, че ще ползват един модел за цяла Източна Европа и мюсюлманския свят? Глупава работа.

Comment

Мързи ги!

Comment

Diadoch написа Виж мнение
                          Забелязах че в българския мод българите си говорят на руски , а и при обсада, с войската която обсаждам нападам града и забелязвам че войниците ми трябва да се бият до смърт , след като те трябва да обсаждат и не виждам пречка в това да отстъпят. Има по какво още да се поработи....
                          Българите са малко ъъъ вдигнати като морал в България Тотал Уор. В края на краищата след като винаги ни забравят по разни игри, защо пък не девелопърите да напомпят малко нашите. Те ако устискат на латинците и монголите (ако те тръгнат към Антиохия) в първите 50-70 търна, после стават истиска напаст и големи бели правят в европейския баланс на силите

Comment

Аз точно една кампания си спомням с българите,където разбих вечният враг Византия,превзех Апенинския полуостров,Свещената римска империя,Франция и др.
                            Тъкмо почнах война срещу турците(щях да ги помета бързо) и изпълзяха монголите,върнах се с армиите ми.
                            След няколко хода пак тръгнах,този път срещу тях(трябваше да събера повече армия).Единствената битка между българи и монголи загубих,заради общия бяг на пехотата ичаст от конницата след убиването на генерала(това беше владетеля,каква славна смърт).
                            Аз загубих 2/3 от армията,а те почти нищо.
                            След тази позорна загуба излях яда си върху горките испанци.
                            От тогава спрях вече да играя.

Comment

kamos написа Виж мнение
                              Идеята ти е добра,но няма да пипам нищо да не прецакам нещо играта.Че аз не ги разбирам тези неща изобщо.
                              Ами получи ми се и то точно така, както съм го описал. При Медиивъла явно са се получили грешки при екстрактването и затова играта ми крашваше, не от промяната на файловете. Екстрактнах си тевтонската кампания, изтрих .pack файловете и вече в текстовата среда си направих същите промени. На кастъм батъл ранните версии на литовския, германския и тевтонския генерали имаха късните скинове! Сега се опитвам да проуча възможностите за допълнителна модификация, като например да импортна юнитите, които са само в кастъм батъл в кампанията, да импортна допълнителни юнити от кингдъмс в оригиналната кампания и да импортна късните генерали, вместо да пипам ранните, в кампанията чрез някакъв евент (например като в RTW).

Comment

Нищичко няма да правя да не се прецака нещо.Какъвто съм зле с компютрите.А и сега ще видя Making History 2.Също ще пробвам една Iron Storm.В нея ПСВ е продължила 50 години след самото започване.Може би ще е добра.ИМа я в замундата.

Comment

Working...
                                X