Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

дай някаква идея да победя монголците с пълни армии на равно поле като знай, че играя с Русия нямам пари и чумата ма е хванала ...
    Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Attila написа Виж мнение
      дай някаква идея да победя монголците с пълни армии на равно поле като знай, че играя с Русия нямам пари и чумата ма е хванала ...
      1. Прежалваш войските. Правиш копиеносци или милиция с копия + катапулти и требюшети. И влизаш в боя с идеята, че тия са мъртъвци и втората ти армия ще свърши нещо. Или третата...

2. За този вариант едва ли имаш време, той се почва отрано - пращаш 1 генерал да обикаля из Европа да набира като наемници тежка конница и ги пускаш в бой. Но това в най-добрия вариант ще ти реши проблема само с 1 битка.

Що пък си избрал Киев? Те са с най-скапаната войска от християнските държави...

Comment

ами чумата ме хвана и нямам пари почти ... а и не ми се прежалва един регион щото напраих пробни 2-3 хода без запис и той като го пропусна като изгубя битката тръгва с 5-6 пълни армии през болното място и познай какво ще ми се случи ...
        Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

някой може ли да ми обясни инсталацията че се ми иска диск2 по средата и винаги обърквам нещо
          скайп - White_Only

Comment

Значи:
            1.предполагам че имаш даемон туулс
            2.маунтваш с него и инсталацията започва и нали си пускаш къде да е инсталираш
            3.след като ти излезне прозореца за слагане на диск 2 мисля че прозореца а инсталацията не беше на цял екран,ако е така отиваш на иконката на даемон туулса в долния десен ъгъл на монитора и от там намираш диск 2,пускаш го
            4.след това ще ти излезне прозорец за слагане на диск 1,правиш го по същия начин
            5.слагаш крака(предполагам че знаеш как)
            6.НАЙ-ВАЖНОТО - ИГРАЕШ С КЕФ!
            И НЕКА СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЪДЕ С ТЕБ

Comment

мс мн камос
              вече кълцам мамалюци

Comment

Препоръчаите ми саит дето мога да се бия онлаин

Предварително благодаря

Comment

за да играеш онлайн трябва да имаш оригинален диск(поне не ми е извстен друг вариант)
                  то и аз исках да играя мултиплейър ама не ми се купува играта

Comment

Здравейте на всички в прекрасния форум! От много време насам чета форума и по-точно секцията на Медиивъл 2, но незнайно защо чак сега реших да Ви пиша относно някой неща свързани с играта.
                    Като цяло Медиивъл 2 е мой фаворит в жанра си и я играя почти от нейното излизане и смятам, че наистина е адцки невероята и зарибяваща стратегия. Почти всичко, което знам за нея съм го научил или от вас или от мой собствен опит, но има неща, които все още ме мъчат и не са ми напълно ясни и се надявам наистина много да ми помогнете.
                    Ще карам директно и ще споделя с вас какво по-точно ме мъчи.
                    Първо ме интересува как точно трябва да протича строителството по градовете? На кои сгради да наблягам според вида на селището дали е град или крепост и каде и какво е най-добре да строя когато да речем повече от половин Европа е моя (най-важни ъпгреиди, на кои градове е най-важно да наблегна на ъпгрейд когато територията ми е много обширна)
                    Интересуваме също как най-добре да подбирам армията си и по колко генерали е хубаво да има в една армия?
                    Извинявайте за можеби глупавите въпроси, но за мен найстина са важни и дано не ви затормозявам с ламерски тъпотии…

П.С. Ако някой нe го мързи нeка драсне нещо и за воденето на политика.

И НЕКА СИЛАТА НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЪДЕ С ВАС!!!

Comment

значи мисля,че трябва да слагаш по-големи армии в граничните градове и в селищата,които са на благоприятно място на картата.за армиите,гледай да развиваш тактиката си ,така че и със слаба армия ще побеждаваш
                      между другото има един много готин мод който допълва българия и много важни градове на балканите които са пропуснати в оригиналната игра
                      мода се казва Bulgaria Total War v2 в замундата го има

Comment

Ще се опитам да си ъпгрейдна генералите до advanced plate чрез последователност от сложни модификационни операции. Ако стане, ще има някой хубав скрийн

Comment

Прати скрийнове и,ако може обясни как да се случи тая работа.

Comment

Ами с ънпекъра в туулс си екстрактваш data-та (ама в нови папки, за да си държиш някъде бекъп) и вече можеш да човъркаш текстовите файлове като в RTW. Намерих файла, в който са описани юнитите, и добавих пети и шести ъпгрейд на бронята плюс скиновете от късния бодигард(който се намира точно отдолу). Обаче засега играта крашва, като вляза в битка. Може би трябва още нещо да се пипне, но просто не мога да си търпя генералите с грозната стара броня.

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                              просто не мога да си търпя генералите с грозната стара броня.
                              Да ти имаме проблемите.

Comment

Идеята ти е добра,но няма да пипам нищо да не прецакам нещо играта.Че аз не ги разбирам тези неща изобщо.

Comment

Working...
                                X