дай някаква идея да победя монголците с пълни армии на равно поле като знай, че играя с Русия нямам пари и чумата ма е хванала ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
-
Attila написа Виж мнениедай някаква идея да победя монголците с пълни армии на равно поле като знай, че играя с Русия нямам пари и чумата ма е хванала ...
2. За този вариант едва ли имаш време, той се почва отрано - пращаш 1 генерал да обикаля из Европа да набира като наемници тежка конница и ги пускаш в бой. Но това в най-добрия вариант ще ти реши проблема само с 1 битка.
Що пък си избрал Киев? Те са с най-скапаната войска от християнските държави...
Comment
-
ами чумата ме хвана и нямам пари почти ... а и не ми се прежалва един регион щото напраих пробни 2-3 хода без запис и той като го пропусна като изгубя битката тръгва с 5-6 пълни армии през болното място и познай какво ще ми се случи ...Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Значи:
1.предполагам че имаш даемон туулс
2.маунтваш с него и инсталацията започва и нали си пускаш къде да е инсталираш
3.след като ти излезне прозореца за слагане на диск 2 мисля че прозореца а инсталацията не беше на цял екран,ако е така отиваш на иконката на даемон туулса в долния десен ъгъл на монитора и от там намираш диск 2,пускаш го
4.след това ще ти излезне прозорец за слагане на диск 1,правиш го по същия начин
5.слагаш крака(предполагам че знаеш как)
6.НАЙ-ВАЖНОТО - ИГРАЕШ С КЕФ!
И НЕКА СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЪДЕ С ТЕБ
Comment
-
Гост
-
Здравейте на всички в прекрасния форум! От много време насам чета форума и по-точно секцията на Медиивъл 2, но незнайно защо чак сега реших да Ви пиша относно някой неща свързани с играта.
Като цяло Медиивъл 2 е мой фаворит в жанра си и я играя почти от нейното излизане и смятам, че наистина е адцки невероята и зарибяваща стратегия. Почти всичко, което знам за нея съм го научил или от вас или от мой собствен опит, но има неща, които все още ме мъчат и не са ми напълно ясни и се надявам наистина много да ми помогнете.
Ще карам директно и ще споделя с вас какво по-точно ме мъчи.
Първо ме интересува как точно трябва да протича строителството по градовете? На кои сгради да наблягам според вида на селището дали е град или крепост и каде и какво е най-добре да строя когато да речем повече от половин Европа е моя (най-важни ъпгреиди, на кои градове е най-важно да наблегна на ъпгрейд когато територията ми е много обширна)
Интересуваме също как най-добре да подбирам армията си и по колко генерали е хубаво да има в една армия?
Извинявайте за можеби глупавите въпроси, но за мен найстина са важни и дано не ви затормозявам с ламерски тъпотии…
П.С. Ако някой нe го мързи нeка драсне нещо и за воденето на политика.
И НЕКА СИЛАТА НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЪДЕ С ВАС!!!
Comment
-
значи мисля,че трябва да слагаш по-големи армии в граничните градове и в селищата,които са на благоприятно място на картата.за армиите,гледай да развиваш тактиката си ,така че и със слаба армия ще побеждаваш
между другото има един много готин мод който допълва българия и много важни градове на балканите които са пропуснати в оригиналната игра
мода се казва Bulgaria Total War v2 в замундата го има
Comment
-
Ами с ънпекъра в туулс си екстрактваш data-та (ама в нови папки, за да си държиш някъде бекъп) и вече можеш да човъркаш текстовите файлове като в RTW. Намерих файла, в който са описани юнитите, и добавих пети и шести ъпгрейд на бронята плюс скиновете от късния бодигард(който се намира точно отдолу). Обаче засега играта крашва, като вляза в битка. Може би трябва още нещо да се пипне, но просто не мога да си търпя генералите с грозната стара броня.
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениепросто не мога да си търпя генералите с грозната стара броня.
Comment
Comment