Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.

Тези неща са верни, но моят проблем е по-скоро с парите. Много са скъпи единиците, например само 1 тамплиерски отряд от 25 конници струва 650 на ход, но ще се справя. Иначе за add_money мисля, че е чийт. На старата игра сам го писал и нищо не ми взема по-късно. Ако тук е заем - супер. Сигурно затова, като отворя конзолата и веднага ми изписва въпросната опция. Забелязах, че портите се разбиват със 100 удара, което си е доста интересно. Общо взето добри единици имат кръстоносците, само дето са в леко неизгодно положение в началото. Но все пак мн ми харесва тоя мод.

Comment

Много са усъвършенствали трудността на тоя мод.За 4,5 хода от Караман византийците стигнаха чак до Антиохия. И сега ме нападат с 4,5 пълни армии. Това не е възможно. Че и на юг Еюбидите се обединиха с Макурия.. Какви са тея филмиииииииииииии!!!? Пък аз имам 1 армия пълна и 1 спомагателна. Май ще излизам, то не се издържа вече..

Comment

на каква трудност играеш? мода не е много труден стига да можеш да си водиш битките умно и да печелиш с малко жертви ще побеждаваш всеки...
        Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

На вери хард. Аз много добре си водя битките, но като ти казвам и компютърът е на високо ниво. Трупа няколко армии и тогава напада. Не е като в старите тотал уор, тук е доста по-интелигентен. Поиграи малко тоя мод да видиш, че на най-трудното ниво е почти невъзможно да направиш голяма империя, както в оригинала..

Comment

играл съм го... не е чак на такова ниво щом със слаба византийска армия ( и изтощена) съм разбивал доста по силна войска на Арабския калифат (май така беше) и след което той отново ме нападна в същия ход този път с 2 армии и отново беше разбит... наистина силни са но все пак са компютри! На мен ми е най-трудно с грузинците и куманите да се разправям, и докато водя с тях жестоки битки арабския калифат много дърпат напред и те са може би най-трудните противници...играл съм с източната римска империя!
            Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

да ти кажа точно византийците ми правят по 4,5 армии, с които ме нападат. Абе на високо ниво си е мода. Аз досега играх предимно Роум и там бяха доста зле. Само като биех египтяните ми беше трудно, щото държаха по няколко армии до столицата си.

Comment

истеглих кингдомс-а и верно вътре ги има пачовете, давам на втория да са инсталира и кво да видя - пак същото, дава ми: Can not launch the patch process ! Какво е спасението?

Comment

Като си инсталираш само медиевъл 2 директно пускаш след него кингдомс , той сам ще си пачне всичко.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

какво ми казваш? да преинстална медиевала ли?

Comment

инсталирах играта наново, инсталирах пат 1.1 и към него добавям кингдомс-а и то ме пита дали да си слага пат 1.2 и му давам да и съобщението си е същото: Can not launch the patch process!

п.п.Какъв маган пада с монголците на оригиналната игра...играя с руснаците... Тия ма разориха... не са ми взели нито един регион, но пък всичките ми усилия са съсредоточвени върху тях! Правя само казаци и като са достатачно за един удар го нанасям по следния начин: един генерал и 19 роти казаци: казаците слагам на някой хълм, а генерала просто зад тях, за да ги надъхва и това им е хубавото на монголците, че те идват само към мен... впрочем сами идват под стрелите на казаците... познайте какво става... лошото е, че на казаците им свършват бързо стрелите и трябва да им пусна знамената, но на 2-рия удар един от монголските генерали е свален! Сега дъня вече втората му вълна.. първата я изкормих..., но наистина с тия казаци е много ефективно, направо ви казвам по картата няма късче земя без труп... навсякъде е усипано с монголски трупове! След като доунищожа монголските орди няма да има кой да ме спре да доминирам над Европа!
                      2п.п.Нещо при руснаците пак ги нямат пушките...! а открих барута...
                      Last edited by Attila; 12-01-2009, 01:02.

Comment

За езика

...Едва ли ще има в скоро време по-увлекателна игра от Medieval Total War!!
                        А след като патриотичните български геймъри и програмисти пуснаха бг мода, съвсем стана яка игричката!!! Искам само да попитам, някой ако може да ми отговори момчета, за какъв дявол Българите в играта говорят на руски??? Не че имам нещо против братушките...напротив! Но признайте, че е леко дразнещо българските владетели и воини да изричат небългарски фрази!! Ако ще е BG да е BG, нали??!!

Comment

Да ме поправи някой ако греша ама тогавашния "български" език е бил по близък до сегашния руски отколкото до това което ние говорим в момента.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

старославянски, не руски.
                            sigpic

Comment

Някаква база за сравнение за българския мод - ето един унгарски

Подробности

Comment

до колкото видях в техния няма "огромни" промени докато в нашия освен че е направена България са направени и други държави и то исторически корекни а колкото до единиците им... не могат да се сравняват с нашите просто...

Comment

Working...
                                X