Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз още си играя точно оригиналният Медиивъл 2, в момента с Хамачи си правя мрежа с едни съученици. Снощи беше голяма касапница - двама на мен (Унгария и Свещената римска), като беше много кърваво. Аз се биех с англичаните и си бях сложил палисади заради стрелците и само това ме спаси - докато се опитваха да заобикалят стрелците с дълъг лък ги разфасоваха (retinue longbowmen). След това успях да подмамя онзи с немците да ми подгони едни излезли навън стрелци и така всъщност той направи преждевременна атака, като го разбих преди унгарците да са се разгърнали. В крайна сметка аз дадох 500 убити, а те към 2000.
    Ако някой има бърз нет можем да правим и по-масирани битки (особено ако има бърз ъплоуд), с хамачи е лесно

Иначе в Медиивъл 2 има една много любима добавка - има замък и цивилен град като това много разнообразява обсадите. Могат като на Роум да се правят и фортове, въобще иска се мисъл (все пак призавам че единицата си е пълната класика).
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Около 100 кб ъплоад вършат ли работа и долу горе толкова даунлоад ? (нещо даунлоад падна напоследък)

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Може и да стигнат - пиши на скайп за да се разберем за час. (иначе със София и Ямбол принципно успях да направя мрежа, дано откара и до теб)
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

За любителите на старото средновековие ползвайте мода-Lands To Conquer-Gold.Инсталира се след като сте инсталирали и експанжана Киндам. Така версията в която играете става 1,4. Там има няколко големи кампании-100 годишната война или събитията в Италия. Мода може да ви раздели и епохите на ранно, средно или късно средновековие като предишното средновековие. Сега най-нашумилия мод е PRO DEO ET REGE-1,0 версията. Той също се слага като гореспоменатия мод, но е пълен с бъгове. Чакам с нетърпение да го оправят. В него има 50 нови войници и още 4 нови държави, грамадна карта и набора за набиране на наемници е уникален- превземаш с Германия Полша и там почват да излизат характерните за Полша Войници наред с германските. Дори и генералите са със полски имена и тн.
          здз

Comment

пробвайте stainless steel 5.1 много бесен мод някак компа е засилен и вьрши неща които не бях виждал до сега в тая игра.Пример:Фатмидския халифат беше превзел половин Сицилия и когато аз сьс маджарите го изтиках оттам пича ми отвьрна с четири десанта от пьлни до горе армий по островите В Средиземно море и обяви джихат на Цариград който сьщо е мой.Цаката да сте любимци на папата е много попове да произвеждате като ги пращате да проповядват в провинций на друговерци

преди това в самото начало алианс сьс папата почти винаги се навива.Издебвате момента когато отльчи някой ваш сьсед и най верломно искате поход срещу него.Ако папата се навие и пхода е успешен в слеващите няколко хода немалка част от поповете ви стават кардинали нататьк е ясно
            Last edited by Eol; 01-03-2008, 13:43. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

A откаде може да си изтегля stainless steel 5.1?

Comment

http://nerazzurri.net/ss/images/Release%20pics/splash.jpg DOWNLOAD 5.0 KINGDOMS VERSION Requires the official Medieval 2 Kingdoms Expansion! DOWNLOAD 5.1 Patch

Вече го играя-добър е.
                здз

Comment

Този е най-добрия мод за играта в момента-Broken Crescent.Доста е трудно и опонентите са много активни, дипломацията е направо гореща, перфектен саундтрак, визуално е 100 от 10 .Ако можеше да се добави нашата държава от нашият мод щеше да е най - добрия .

Comment

Някои може ли да ми даде линк към БГ мода на играта?Моля,моля,моля! :vsad: :vsad: :vsad:
                    Аве Цезар,чест и почитания!!!

Comment

Заповядай

А ако искаш изчакай до края на месеца/началото на другия и си сложи направо версия 1.2 - определено има какво да се види там .

Comment

Като цяло е изтървано много от дипломацита в тази игра. Имаш васал, но само го имаш- нито пари ти носи, нито можеш да накараш армиите му да се бият за теб.
                        Или със съюзниците. За да ги накараш да нападнат някой, те често искат пари.
                        То лошо няма, но не може да се разберете кой къде и кога ще напада. Единствената полза е да издебнеш съюзник да обсади някой град и ти с далеч по малко армия да отидеш и да го превземеш с негова помощ;-)
                        За капак често се появява дребен и досаден бъг. Помощните армии седят и не атакуват. Прави го както със съюзни, така и с вражески такива.

А за Stainless steel 5.1, добър е мода - за първи път видях по време на битка, армията на компа да маневрира и да напада не по близката, а по слабата армия. Но и там трудността се изявя с повече атакуващите противници, напълно без причина
                        Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Бах, ВалБо, ти и тука ли се подвизаваш?
                          "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Ky3Mu4 написа
                            Бах, ВалБо, ти и тука ли се подвизаваш?
                            От преди теб даже;-)
                            Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Тази игра е много яка ! Всеки харесващ стратегийте геймър трябва да я пробва ! Има какво да се види !

Comment

Като се пусна на Grand Campaign ми дава да играя само с 5 нации (французите, англичаните, испанци, женецианци и германци) някакви идеи как мога да си избера някоя друга (например Византия?)

Comment

Working...
                                X