Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Генерале
    На този адрес има и пача и крака-от лявата страна са ти посочили връзките. Прочети отдолу как да го инсталираш-успех!!!
    здз

Comment

pop69 благодаря много,така е по добре вече с тоя пач.Скоро излиза и българския мод

Comment

Кога и къде ще излиза този мод? Да ви кажа честно на мен по ми допада версия 1.0 на играта. Нямам бъгове-така е 2000 лв. дадох за нов комп. за тази игра.
        здз

Comment

Ето тук пише всичко за българския мод,почти е дотов!

Comment

Кажете някой хубав мод докато чакаме българския да стане.Аз изтеглих един,в тотал вар центара е класиран като най-добрия казва се "Lands to Conquer"и се чудя дали да го инсталирам някой да го е пробвал?

Comment

General написа
              Кажете някой хубав мод докато чакаме българския да стане.Аз изтеглих един,в тотал вар центара е класиран като най-добрия казва се "Lands to Conquer"и се чудя дали да го инсталирам някой да го е пробвал?
              Не но като го пробваш дай мнение.
              "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Нещо не мога да го инсталирам.Някакъв не познат файл е а обяснението е на инглес ето линк ако разбираш езика преведи,че съм много зле аз.
                The most active discussion forum on the Web for the Total War series of computer games.

Comment

General написа
                  Нещо не мога да го инсталирам.Някакъв не познат файл е а обяснението е на инглес ето линк ако разбираш езика преведи,че съм много зле аз.
                  http://www.twcenter.net/forums/downl...o=file&id=1121
                  Този Мод е само 22,5 МБ, което ми се струва несериозно, ще го изтегля и ще го кача, утре. Ингилизкия и на мен ми куца, но имам опит с инсталите , ако се справя ще пиша..

Comment

General написа
                    http://www.twcenter.net/forums/downl...o=file&id=1121
                    Postawi сваленият от теб файл в папката на МТВ2 по подразбиране програм файлс, СЕГА .... и т.н. и след това стартирай файла.
                    Не следва да имаш проблеми играя вече мода, ако трябва пиши пак ще помагам.

Общо за модовете прочетох в руският сайт и в твцентър, има само два Пълнокръвни мода, първият Ренесанс, и вторият Портвкейл, абе какво се чудя за транскрибции ето ви линка те нашите братя во тотал вор си обясняват блестящо http://internetwars.ru/forum/viewfor...035302c7576d9e

Всички останали са мини модове, като във форума има и препоръчани мини модове, които да се инсталнат.

Comment

Да де ама с коя програма да го стартирам като кликна два пъти върху файла и ме пита дали да търси програма от нета за отваряне на такъв тип файл???То скоро излиза нашия мод ама докато чакам.

Comment

General написа
                        Да де ама с коя програма да го стартирам като кликна два пъти върху файла и ме пита дали да търси програма от нета за отваряне на такъв тип файл???То скоро излиза нашия мод ама докато чакам.
                        Мисля, без да съм сигурен, че не си изтеглил файла коректно, може да има грешка при даунлоуда, файла показва иконка , представляваща стрелка, сочеща към кутия, или нещо подобно, като кликнеш стартира.

за сега не усещам някаква голяма разлика с оригинала, ти пачна ли си играта???

Comment

Da пачнах я,явно има грешка при свалянето,но няма да се занимавам ще изчакам нашия мод.Щом казваш,че няма много разлика.Мерси за вниманието!

Comment

Ehhhh

Абе тия монголци и тимуриди нямат оправия бе тцтцтцтц аз съм с испания и съм на 250 ход Франция и Испания са мои , както и ацтеките ама моноглците извадиха египет и турция ,а Тимуридите и сега незнам как да ги бия и двете раси :o
                            Съдбата закриля само смелите!!

Comment

Аз си играя на гоненица с монголците от един век вече из степта (играя с руснаците). Основният ми прийом е да блокирам река с една армия от тежка пехота, конни стрелци и оръдия, още една конна армия в гръб. И се бия по бродовете. Специално в степта не съм развивал пътища за да ги бавя гадините. Сега ще се бием при Киев, иначе още не са ми взели град А другаря Тимур кога се появява? Да се готвя, защото вече е средата на 14 век при мен...
                              „Аз, Драгомир, писах.
                              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Еми той се появява на 160 ход май някъде там или вече се е появил , а за монголците пробвай армия ,нахакана догоре с конни стрелци ще разбиеш минимум 1 генерал
                                Съдбата закриля само смелите!!

Comment

Working...
                                X