Аз още си играя точно оригиналният Медиивъл 2, в момента с Хамачи си правя мрежа с едни съученици. Снощи беше голяма касапница - двама на мен (Унгария и Свещената римска), като беше много кърваво. Аз се биех с англичаните и си бях сложил палисади заради стрелците и само това ме спаси - докато се опитваха да заобикалят стрелците с дълъг лък ги разфасоваха (retinue longbowmen). След това успях да подмамя онзи с немците да ми подгони едни излезли навън стрелци и така всъщност той направи преждевременна атака, като го разбих преди унгарците да са се разгърнали. В крайна сметка аз дадох 500 убити, а те към 2000.
Ако някой има бърз нет можем да правим и по-масирани битки (особено ако има бърз ъплоуд), с хамачи е лесно
Иначе в Медиивъл 2 има една много любима добавка - има замък и цивилен град като това много разнообразява обсадите. Могат като на Роум да се правят и фортове, въобще иска се мисъл (все пак призавам че единицата си е пълната класика).
Ако някой има бърз нет можем да правим и по-масирани битки (особено ако има бърз ъплоуд), с хамачи е лесно
Иначе в Медиивъл 2 има една много любима добавка - има замък и цивилен град като това много разнообразява обсадите. Могат като на Роум да се правят и фортове, въобще иска се мисъл (все пак призавам че единицата си е пълната класика).
Comment