Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Моята е към 8.5 Gb.

.
    ..И кажи ми ти страннико,
    чувал ли си звук,
    по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Аз си купих видеокарта по-добра от тази и тя пък не става...нямала достатъчно захранване. Той моя комп е правен за офиси и не е с добро захранване и трябва сега да се сменя със стария Пентиум 4 оба4е на 1.7 гигахерца...не знам. И то харда пък ако не стигне ще си взема нов, какво да го правя..ама ме е яд за картата Взех някаква GeForce 6600GT ... би трябвало да върви на нея, ще видим. :П Че и двд рв си купувах заради тая игра. Дано да си струва

Comment

makeeverything написа
        Аз си купих видеокарта по-добра от тази и тя пък не става...нямала достатъчно захранване. Той моя комп е правен за офиси и не е с добро захранване и трябва сега да се сменя със стария Пентиум 4 оба4е на 1.7 гигахерца...не знам. И то харда пък ако не стигне ще си взема нов, какво да го правя..ама ме е яд за картата Взех някаква GeForce 6600GT ... би трябвало да върви на нея, ще видим. :П Че и двд рв си купувах заради тая игра. Дано да си струва
        Няма кво да те е яд-картата си е достатъчно добра....
        А захранването така или иначе щом не стига трябва да го смениш-в един компютър,захранването е най-важно-да е мощно и да е качествено,а не "ноунейм дръвче"-ако захранването работи на границата на възможностите си-то се мъчи,прегрява и оттам един ден може да опука и да ти изгорят заради него и сумати други неща-дъно,процесор и т.н.

Comment

makeeverything написа
          И аз съм с 6600 GeForce - работи прилично... Сигурно защото ми е малко паметта.. Трябва да я увеличавам.. И колонки..

.
          чувал ли си звук,

Comment

Ми дано брат ми да ми донесе тоя компютър тогава, гигахерците ми се струват малко, но дано да върви играта. Все пак съм чувал, че Пентиум са по-добри от Целерон.
            И тогава ще мога да поцъкам тази яка игра.Много неща и клипчета съм изгледал, много е детайлна и това е супер

Comment

BAGA_TUR написа
              И аз съм с 6600 GeForce - работи прилично... Сигурно защото ми е малко паметта.. Трябва да я увеличавам.. И колонки..

.
              И аз съм с GeForce 6600LE ама и аз не съм много доволен на битки в крепост или град насича яко - ако са по големи,ако гледам към града.Ти колко памет имаш?

Comment

512 Мб.. Но имам качени много програми и регистрито ми е като "телефонен указател"..
                Като новичък си вървеше доста по-добре..

.
                чувал ли си звук,

Comment

Аз имам 1 гб ама ква полза !?На някой друг насича ли му така?

Има във видео настройките едни неща дето не са ми много ясни за какво са точно - Texture Filtering (при мене е на Anisotropic.16) ,Bloom и Reflections -на тея двете нямам отметка.Някой ако знае да ми каже за какво става дума ? :secret:
                  Last edited by General; 14-08-2007, 10:23.

Comment

General написа
                    И аз съм с GeForce 6600LE ама и аз не съм много доволен на битки в крепост или град насича яко - ако са по големи,ако гледам към града.Ти колко памет имаш?
                    Неговото е
                    6600GT
                    Надявам се правиш разлика.С 2 думи-доста по-добро от твоето...

Comment

Bojilov написа
                      Неговото е
                      Надявам се правиш разлика.С 2 думи-доста по-добро от твоето...
                      Естествено ,че правя нали за това съм си писал LE-то за да стане ясно.Обаче никой не ми отговори на предния ? .

Comment

На който му насича,просто да махне grass details!Не вярвам,че тревата е от такова значение, няма никакво насичане,мойта карта е доста слаба и няма проблем Fx5500

Comment

Егати късмета. Инсталирах си видеокартата, но ми се е скапал звука и не мога да инсталирам Саундмакс и нищо не става...Май една нова инсталация на Уиндоус ХП ще трябва да се направи..тззз

Comment

Ето ви малко снимки от бг мода.

Comment

Най-хубавото на тази игра е , че могат да се качат няколко мода в една игра без да си пречат. В момента играя DarthMod M2TW 1.4B версия. По-здрави и заплетени битки няма. Този младеж от Гърция явно е много добър, защото всичко с и е на мястото . Конницата е много мощна и влиза в редиците на пехотата като в действителност. 6 конни отряда от по 60 конника ми разбиха 950 човека пехота и то от кръстоносци. От сражението побягнаха близо половината и бяха избити от конни стрелци. Такъв резил не съм брал и в старта тотална война. Останаха 110 кръстоносеца и бяха пресрещнати от някакви въстаници и и никой не се прибра в Акра.
                              здз

Comment

Да това е супер ,я дай линк и аз да го пробвам тоя мод .Има един Real Combat 1.2 чувал си за него нещо?

Comment

Working...
                                X