Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • pop69
    редовен
    • Aug 2004
    • 177

Няма мод за България. Има България само в мода-Руската тотална война-Варварската инвазия. Ама е бъгава много. За Тотална война 2 модове много трудно ще се правят, защото авторите са действали с нови технологии за текстурите, които от любители трудно ще се преправят поне засега.
    здз

Comment

• General
      general
      • Feb 2007
      • 74

А за пач-а крак излезе ли?

Comment

• Specnaz
        новак
        • Nov 2006
        • 21

Модче ще излезне но след много време.Много се надявам създателите да се сетят и да направят игра върху наполеоновите войни.Лично аз с Medievala 2 играх проиволна битка като пуснах само пушкари(мускетари) и оръдия,ефектите са невероятни!! Представям си и се моля да са помислили по тоя въпрос и най-накрая да направят игра за наполеоновите войни

Comment

• c_rShultz
          новак
          • Jan 2005
          • 1

Има такава игра - казва се "Imperial Glory". Можеш да намериш данни за нея ето тук: http://www.imperialglory.com/

Comment

• mal6ansa
            новак
            • Feb 2007
            • 1

Да, но графиката й е доста под нивото на Medieval 2: Total War.

Comment

• Burdokva
              редовен
              • Feb 2007
              • 61

Първо, здравейте на всички в БойнаСлава! Доста отдавна знам за форума и периодично чета в него (един вид lurker съм), но досега не бях писал.

Та, ще трябва да ви "разочаровам" - мод за България ще има. Може би няма да е много скоро и чак толкова комплексен колкото Ви (ни) се иска, но веднъж готов ще има място за подобрение. Ето за какво говоря - http://www.takeforum.com/btw/ (форум, понеже сайт още нямаме).
              Благодарение не кодера ни ще има и разни "глезотийки", като титли на царете - например, завладявате Византия и персонажът става "цар на българи и ромеи"! Надявам се и чисто новите текстури, отчасти за които отговарям аз, също да ви харесат!

С представянето настрана, но ще се радваме да посетите форума ни и да давате съвети и мнения! В крайна сметка сме малък екип, работещ безплатно за да я има нашата славна родина, с която да се радвате по бойните полета...
              Дори и моралната подкрепа да разгледате ще е достатъчна!

Comment

• Soul_Hunter
                редовен
                • Nov 2004
                • 193

От седмица я цъкам вече съм 1910 година (отдавна минах мисията) завладях Америка,всички кардинали са французи(аз играя с Франция),маврите съм ги изтласкал в Африка и сега ги почвам,Русия и останаха 3 града+още 2 и далечният Изток е мой.Англия си мизеруват на островите,Венеция са само на Крит,а Полша в един град.Проблем са ми Тимуридите и МОнголците.Последните са приготвили 15-16 супер големи армии пред проливите,но аз съм блокирал с флот там и няма начин да минат да превземат Константинопол интересно ми дали ще стигна рожденната си година преди да свърша

Comment

• Specnaz
                  новак
                  • Nov 2006
                  • 21

"Imperial Glory" - тази я имах на компа но неможе да се сравнява с Total war...единствено морските битки ми направиха впечатление и май вече бях писал в този форум че ще е добре да направят морски битки и в total wara.

Comment

• pop69
                    редовен
                    • Aug 2004
                    • 177

Soul_Hunter
                    Не се притеснявай за монголите.Те през 1910 г. са пред революция, а няколко хода от твоя страна по-късно , ще са в социализма. Но внимавай защото руснаците ще им дадът картечници и артилерия-зор ще има да знаеш.
                    здз

Comment

• Soul_Hunter
                      редовен
                      • Nov 2004
                      • 193

Хубава шега но играта не позволява такива развития и по далеч от аркебузи няма да стигнем при това Монголците имат недостиг на такива единици и е въпрос на време да спечеля

Comment

• General
                        general
                        • Feb 2007
                        • 74

Някои може ли да ми каже как да си разгледам града?Става ли както в римската да се разглежда,че аз нещо не намирам начин!

Comment

• Gerard de Ridefort
                          Templar Knight
                          • Dec 2006
                          • 36

Не не можеш да го разглеждаш.
                          Съдбата закриля само смелите!!

Comment

• General
                            general
                            • Feb 2007
                            • 74

Някой може ли да намери крак за пач 1.1 четох в един руски форум,че има но не мога да го открия.Пък ми писна от тея бъгове.

Comment

• ahileas
                              не съвсем редовен
                              • Dec 2006
                              • 202

General написа
                              Някой може ли да намери крак за пач 1.1 четох в един руски форум,че има но не мога да го открия.Пък ми писна от тея бъгове.
                              След около 15мин. ще кача карака и пача виж. темата за Рим ТВ.
                              Иначе от http://www.gamecopyworld.com/.
                              "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

• General
                                general
                                • Feb 2007
                                • 74

Дай линк моля,че нещо не мога да те намеря в дата бг.

Comment

Working...