Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • BAGA_TUR
    НЕПРИМИРИМИ
    • May 2004
    • 601

Моята е към 8.5 Gb.

.
    ..И кажи ми ти страннико,
    чувал ли си звук,
    по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

• makeeverything
      редовен
      • Jun 2007
      • 84

Аз си купих видеокарта по-добра от тази и тя пък не става...нямала достатъчно захранване. Той моя комп е правен за офиси и не е с добро захранване и трябва сега да се сменя със стария Пентиум 4 оба4е на 1.7 гигахерца...не знам. И то харда пък ако не стигне ще си взема нов, какво да го правя..ама ме е яд за картата Взех някаква GeForce 6600GT ... би трябвало да върви на нея, ще видим. :П Че и двд рв си купувах заради тая игра. Дано да си струва

Comment

• Гост

makeeverything написа
        Аз си купих видеокарта по-добра от тази и тя пък не става...нямала достатъчно захранване. Той моя комп е правен за офиси и не е с добро захранване и трябва сега да се сменя със стария Пентиум 4 оба4е на 1.7 гигахерца...не знам. И то харда пък ако не стигне ще си взема нов, какво да го правя..ама ме е яд за картата Взех някаква GeForce 6600GT ... би трябвало да върви на нея, ще видим. :П Че и двд рв си купувах заради тая игра. Дано да си струва
        Няма кво да те е яд-картата си е достатъчно добра....
        А захранването така или иначе щом не стига трябва да го смениш-в един компютър,захранването е най-важно-да е мощно и да е качествено,а не "ноунейм дръвче"-ако захранването работи на границата на възможностите си-то се мъчи,прегрява и оттам един ден може да опука и да ти изгорят заради него и сумати други неща-дъно,процесор и т.н.

Comment

• BAGA_TUR
          НЕПРИМИРИМИ
          • May 2004
          • 601

makeeverything написа
          И аз съм с 6600 GeForce - работи прилично... Сигурно защото ми е малко паметта.. Трябва да я увеличавам.. И колонки..

.
          чувал ли си звук,

Comment

• makeeverything
            редовен
            • Jun 2007
            • 84

Ми дано брат ми да ми донесе тоя компютър тогава, гигахерците ми се струват малко, но дано да върви играта. Все пак съм чувал, че Пентиум са по-добри от Целерон.
            И тогава ще мога да поцъкам тази яка игра.Много неща и клипчета съм изгледал, много е детайлна и това е супер

Comment

• General
              general
              • Feb 2007
              • 74

BAGA_TUR написа
              И аз съм с 6600 GeForce - работи прилично... Сигурно защото ми е малко паметта.. Трябва да я увеличавам.. И колонки..

.
              И аз съм с GeForce 6600LE ама и аз не съм много доволен на битки в крепост или град насича яко - ако са по големи,ако гледам към града.Ти колко памет имаш?

Comment

• BAGA_TUR
                НЕПРИМИРИМИ
                • May 2004
                • 601

512 Мб.. Но имам качени много програми и регистрито ми е като "телефонен указател"..
                Като новичък си вървеше доста по-добре..

.
                чувал ли си звук,

Comment

• General
                  general
                  • Feb 2007
                  • 74

Аз имам 1 гб ама ква полза !?На някой друг насича ли му така?

Има във видео настройките едни неща дето не са ми много ясни за какво са точно - Texture Filtering (при мене е на Anisotropic.16) ,Bloom и Reflections -на тея двете нямам отметка.Някой ако знае да ми каже за какво става дума ? :secret:
                  Last edited by General; 14-08-2007, 08:23.

Comment

• Гост

General написа
                    И аз съм с GeForce 6600LE ама и аз не съм много доволен на битки в крепост или град насича яко - ако са по големи,ако гледам към града.Ти колко памет имаш?
                    Неговото е
                    6600GT
                    Надявам се правиш разлика.С 2 думи-доста по-добро от твоето...

Comment

• General
                      general
                      • Feb 2007
                      • 74

Bojilov написа
                      Неговото е
                      Надявам се правиш разлика.С 2 думи-доста по-добро от твоето...
                      Естествено ,че правя нали за това съм си писал LE-то за да стане ясно.Обаче никой не ми отговори на предния ? .

Comment

• soldier7799
                        новак
                        • Jul 2007
                        • 10

На който му насича,просто да махне grass details!Не вярвам,че тревата е от такова значение, няма никакво насичане,мойта карта е доста слаба и няма проблем Fx5500

Comment

• makeeverything
                          редовен
                          • Jun 2007
                          • 84

Егати късмета. Инсталирах си видеокартата, но ми се е скапал звука и не мога да инсталирам Саундмакс и нищо не става...Май една нова инсталация на Уиндоус ХП ще трябва да се направи..тззз

Comment

• General
                            general
                            • Feb 2007
                            • 74

Ето ви малко снимки от бг мода.

Comment

• pop69
                              редовен
                              • Aug 2004
                              • 177

Най-хубавото на тази игра е , че могат да се качат няколко мода в една игра без да си пречат. В момента играя DarthMod M2TW 1.4B версия. По-здрави и заплетени битки няма. Този младеж от Гърция явно е много добър, защото всичко с и е на мястото . Конницата е много мощна и влиза в редиците на пехотата като в действителност. 6 конни отряда от по 60 конника ми разбиха 950 човека пехота и то от кръстоносци. От сражението побягнаха близо половината и бяха избити от конни стрелци. Такъв резил не съм брал и в старта тотална война. Останаха 110 кръстоносеца и бяха пресрещнати от някакви въстаници и и никой не се прибра в Акра.
                              здз

Comment

• General
                                general
                                • Feb 2007
                                • 74

Да това е супер ,я дай линк и аз да го пробвам тоя мод .Има един Real Combat 1.2 чувал си за него нещо?

Comment

Working...