Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

A как да повиша религиозността на членовете на кралската фамилия, за да не ми ги изтребват ловците на вещици?

Тоя момент в играта между другото е супер куцо направен - да ми изгорят краля, че бил неверник... КРАЛЯ копеле - кой крал ше се даде на някакъв мизерник, дето обикаля с черна шапка??? Хората кръстоносни походи обявяват срещу чужди крале, моя да го изгори някакъв папски нещастник...

Comment

Мисля,че трябва да се строят катедрали за по-висока религиозност,също теологическата гилдия върши такава работа.Ако процента на католиците е над 90 забелязах,че по-рядко щъкат инквизитори.Аз лично поддържам 2-3 ударни армии,в които включвам по-тежките единици,гарнизоните са от милиции.От десанти не се опасявам,щото имам силен флот.Сега разбрах,че за да се стигне до Новия свят,трябва да дойде откритието,че земята е кръгла(някъде около 1400г.),после трабва да имам кораби,които са пригодени за океанско плаване и да потегля на запад.Само,че караките и каравелите струват майка си и баща си-по 1 200 жълтури парчето

Comment

Някой пробва ли да превземе Рим? Аз смятам да го направя, ама ще бъде най-рано в петъка.
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Играя с Милано и превземането на Рим изглежда фасулска работа - според шпионина ми вътре има само един отбор тежка кавалерия и два - тежка пехота. Наоколо няма никакви други армии, а и е наблизо. Кофти само, че заедно с папата и свещената римска империя сме направили католически алианс и не ми се ще да го развалям

Едит:

The Papal States не е държава, а независима институция. Това стана ясно след като превзех Рим (единственият им град) и убих папата. Веднага последваха избори за нов такъв и избраха мой кардинал за папа. Този папа се появи с до стените на Рим с един отбор кавалерия. Самостоятелен е и не мога да му давам никакви заповеди, даже ме отличи от църквата като го нападнах
          Last edited by Longanlon; 29-11-2006, 13:07.

Comment

аз Рим си го отнесох с руснаците без никакъв проблем На мен поход не могат да ми направят понеже съм християнин, а пък не мога да бъда отлъчен
            "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

A когато мой кардинал стане папа, как мога да му давам някакви заповеди?

Comment

ами.... не може

Comment

То било много на далавера да строиш църкви - никакви инквизитори не щъкат, а някой те нападне, а папата го е отлъчил, по едно време даже папата вика "понеже си много пич, ето ти 5000 флоринта" - ей тъй ми ги даде просто

А си качваш набожността на пълководците като влачиш някой по-набожен свещеник включен във воиската.

Comment

Играя с Византия имам 45 провинции включително Рим и Йерусалим на 46 ход съм.Много ме дразни това че ходът е 2 години (ако сте забелязали членовете на фамилията живеят по една година на ход глупаво) дано в мода ход да си е половин година по-добре ще е.Аз личо не срещам кой знае кви трудности особенно като пусна стрелците конници зад врага и те свалят 30% от врага или най-силните им единици включително и генерала а те прсото си седят на място...Ако обсаждате град постройте стълби колкото да ги залъжете да стоят по стените а вие просто бутнете портата и смърт те като слизат от стените са лесня плячка..Общо зето ще се повторя чакам мод ,ако някой е намерил тавък да напише откъде го е дръпнал ще съм му много благодарен!!

Comment

това се оправя лесно, прочети постовет по назад
                      страница 4 , най-горе

Comment

Мерси работи за тези които искат да го използват да предупредя трябва от properties да махнете read only за да можете да запишете промените и също така промените ще въжат само за нова кампания....
                        Last edited by Specnaz; 02-12-2006, 00:24.

Comment

дай ми имейла си, ще ти пратя моя файл, да ги смениш. Преди това си запази някъде стария
                          обаче аз не мисля, че ще ти промени заварения сейв с византия

едит: даже ще ти пратя мода със всички нации, ще ти обянся в маила как става, лесно е.

Comment

Ако някои го интересува руснаците ми направиха карта без сухопътните мостове между континентите и островите!Не умея на качвам на сървър така,че ако я искате ми трябва имеил!

Comment

Ако някой го интересува русификатор за играта и се бъхти с английския като мен ето от къде можете да го дръпнете

Слага се лесно, но помнете че трябва да си записвате кампанията , че нещо му не работи автозаписа на това-със здраве!
                              здз

Comment

А дали някой от вас може да направи на .gif файл филмчето, което тече зад менюто на играта - там, където преминават силуетите на различни войници?

Представете си какъв як десктоп става от това

Comment

Working...
                                X