Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Longanlon
    ветеран
    • Aug 2003
    • 795

A как да повиша религиозността на членовете на кралската фамилия, за да не ми ги изтребват ловците на вещици?

Тоя момент в играта между другото е супер куцо направен - да ми изгорят краля, че бил неверник... КРАЛЯ копеле - кой крал ше се даде на някакъв мизерник, дето обикаля с черна шапка??? Хората кръстоносни походи обявяват срещу чужди крале, моя да го изгори някакъв папски нещастник...

Comment

• RAPTOR
      редовен
      • Jan 2005
      • 228

Мисля,че трябва да се строят катедрали за по-висока религиозност,също теологическата гилдия върши такава работа.Ако процента на католиците е над 90 забелязах,че по-рядко щъкат инквизитори.Аз лично поддържам 2-3 ударни армии,в които включвам по-тежките единици,гарнизоните са от милиции.От десанти не се опасявам,щото имам силен флот.Сега разбрах,че за да се стигне до Новия свят,трябва да дойде откритието,че земята е кръгла(някъде около 1400г.),после трабва да имам кораби,които са пригодени за океанско плаване и да потегля на запад.Само,че караките и каравелите струват майка си и баща си-по 1 200 жълтури парчето

Comment

• Пилот
        Генерал-полковник
        • Feb 2005
        • 2876

Някой пробва ли да превземе Рим? Аз смятам да го направя, ама ще бъде най-рано в петъка.
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• Longanlon
          ветеран
          • Aug 2003
          • 795

Играя с Милано и превземането на Рим изглежда фасулска работа - според шпионина ми вътре има само един отбор тежка кавалерия и два - тежка пехота. Наоколо няма никакви други армии, а и е наблизо. Кофти само, че заедно с папата и свещената римска империя сме направили католически алианс и не ми се ще да го развалям

Едит:

The Papal States не е държава, а независима институция. Това стана ясно след като превзех Рим (единственият им град) и убих папата. Веднага последваха избори за нов такъв и избраха мой кардинал за папа. Този папа се появи с до стените на Рим с един отбор кавалерия. Самостоятелен е и не мога да му давам никакви заповеди, даже ме отличи от църквата като го нападнах
          Last edited by Longanlon; 29-11-2006, 11:07.

Comment

• krum-strashni
            редовен
            • Nov 2005
            • 210

аз Рим си го отнесох с руснаците без никакъв проблем На мен поход не могат да ми направят понеже съм християнин, а пък не мога да бъда отлъчен
            "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

• Longanlon
              ветеран
              • Aug 2003
              • 795

A когато мой кардинал стане папа, как мога да му давам някакви заповеди?

Comment

• krum-strashni
                редовен
                • Nov 2005
                • 210

ами.... не може

Comment

• Longanlon
                  ветеран
                  • Aug 2003
                  • 795

То било много на далавера да строиш църкви - никакви инквизитори не щъкат, а някой те нападне, а папата го е отлъчил, по едно време даже папата вика "понеже си много пич, ето ти 5000 флоринта" - ей тъй ми ги даде просто

А си качваш набожността на пълководците като влачиш някой по-набожен свещеник включен във воиската.

Comment

• Specnaz
                    новак
                    • Nov 2006
                    • 21

Играя с Византия имам 45 провинции включително Рим и Йерусалим на 46 ход съм.Много ме дразни това че ходът е 2 години (ако сте забелязали членовете на фамилията живеят по една година на ход глупаво) дано в мода ход да си е половин година по-добре ще е.Аз личо не срещам кой знае кви трудности особенно като пусна стрелците конници зад врага и те свалят 30% от врага или най-силните им единици включително и генерала а те прсото си седят на място...Ако обсаждате град постройте стълби колкото да ги залъжете да стоят по стените а вие просто бутнете портата и смърт те като слизат от стените са лесня плячка..Общо зето ще се повторя чакам мод ,ако някой е намерил тавък да напише откъде го е дръпнал ще съм му много благодарен!!

Comment

• krum-strashni
                      редовен
                      • Nov 2005
                      • 210

това се оправя лесно, прочети постовет по назад
                      страница 4 , най-горе

Comment

• Specnaz
                        новак
                        • Nov 2006
                        • 21

Мерси работи за тези които искат да го използват да предупредя трябва от properties да махнете read only за да можете да запишете промените и също така промените ще въжат само за нова кампания....
                        Last edited by Specnaz; 01-12-2006, 22:24.

Comment

• krum-strashni
                          редовен
                          • Nov 2005
                          • 210

дай ми имейла си, ще ти пратя моя файл, да ги смениш. Преди това си запази някъде стария
                          обаче аз не мисля, че ще ти промени заварения сейв с византия

едит: даже ще ти пратя мода със всички нации, ще ти обянся в маила как става, лесно е.

Comment

• sergeizmei
                            новак
                            • Mar 2006
                            • 10

Ако някои го интересува руснаците ми направиха карта без сухопътните мостове между континентите и островите!Не умея на качвам на сървър така,че ако я искате ми трябва имеил!

Comment

• pop69
                              редовен
                              • Aug 2004
                              • 177

Ако някой го интересува русификатор за играта и се бъхти с английския като мен ето от къде можете да го дръпнете

Слага се лесно, но помнете че трябва да си записвате кампанията , че нещо му не работи автозаписа на това-със здраве!
                              здз

Comment

• Longanlon
                                ветеран
                                • Aug 2003
                                • 795

А дали някой от вас може да направи на .gif файл филмчето, което тече зад менюто на играта - там, където преминават силуетите на различни войници?

Представете си какъв як десктоп става от това

Comment

Working...