Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И в арената го има- ама ще копуваме нов комп. май. Да ни е честита новата придобивка!!! :rock:
    здз

Comment

Излезна, ама на линкос в момента е 2 сийдъра срещу 75 лийчъра... май ще се чака малко...
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

В момента я дърпам от арената и ще споделя впечатленията си когато я разцъкам.Между другото в арена са 220 сийдъра/150 лийчъра

Comment

Впрочем, ако има някой навит за историческо "разузнаване" - това е форума на Bulgaria: Total War. А наскоро получихме и съобщение, че ако съберем достатъчно информация, България може да бъде включена в Total Realism мода...
          Българската държава започва да се изгражда и с това започват проблемите.
          Бисер от кандидат-студентската кампания
          по история на СУ 2006

Comment

Някой вече игра ли тая фурия? Моля кажете някакви впечатления- проблеми при инсталирането , товари ли яко компа , може ли да се спести от графиката за сметка на играта и тн?
            здз

Comment

Аз снощи разцъках с англичаните,ама не играх много.Компа се товари ако играеш на високи резолюции,аз лично изключих сенките,които нямат кой знае какво значение.При мен проблема е, че имам само 512мб памет при 3.0гхц атлон 64,като на по-малко войници няма проблем,ама при масови битки в началото малко насича.Иначе като геймплей е доста по-добре-например установих,че мюсюлманите ми отказват търговски права ако съм "неверник".Папата сега дава мисии както сената в предишната игра.Битките са супер,а селищата могат да бъдат два типа-замъци(военно развитие) и градове(търговия,религия и т.н.).По всяко време можете да превръщате селищата от един тип в друг.Филмчетата са страшно готини,някои смешни.Сега се сетих,че когато атакувах един град не ми се показваха тараните-не знам дали е бъг,като поиграя още ще видя.И още нещо-препоръчително е да имате система 3.0гхц,1гб памет(аз тука имам само 512),видео GF 7300(или подобна карта) с 256 рам, за да играете на сравнително високи резолюции.Това засега
              Last edited by RAPTOR; 11-11-2006, 14:42.

Comment

Ясно от сряда сме с нов комп.
                здз

Comment

Хей младежи тази игра върви на мойта бангия. Не е най-добре, но се изненадах.
                  http://www.internetwars.ru/ на този сайт има много модове на TW включително и два за средновековието. Който има желание нека ги дръпне-дано да сте доволни.
                  здз

Comment

Така,вече играх известно време с Англия и мога да споделя някои впечатления.Изкуствения интелект в битките е на ниво,като противника се стреми да маневрира и обстрелва,а не с безумни атаки да напада.На стратегическата карта нещата самного по-комплексни.Ролята на агентите е значително по-голяма,като търговците са от голямо значение за икономиката.По картата са разпръснати ресурси и щом търговец се установи до тях той започва да генерира доход.Можете да установите монопол над накой ресурс,което дава екстра доход,но засега не знам как става точно.Освен това вражески търговец може да отстрани вашия и да заграби ресурса.Сградите са доста повече,а в зависимост от типа селище можете да строите сгради с военна или гражданска насоченост.Що се отнася до типа селища трябва да се намери баланса между тях,като лично аз предпочитам повече градове и 3-4 замъка,които ми осугуряват военни попълнения.Градовете пък генерират повече доход.Един съвет-не се впускайте да строите всички сгради,много е скъпо а и отнема много време.Кампанията се стартира с 5 нации,но както в Рим и тук може да отключите другите още в началото.Ако искате може да направите 1ход=1година,като промените текстовия файл world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_start ,timescale=1.00(а не 2.00 ).

Comment

Като гледам как вървят нещата тази игра след време ще се казва Тотална Икономика, но пък нали заради нея са и войните.
                      здз

Comment

Моя милост успя днеска сутринта да се докопа до играта и да я инсталира. Графиката е хубава, аз съм 128 мб нвидия Н6600 но леко зацикля в мелетата. Иначе съм доволен, изглежда отлично и това с търговците е весело.
                        Дано след това се отключат повечко страни, защото много ми се играе с руснаци и византийци...
                        „Аз, Драгомир, писах.
                        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

ако ви попаднат модове, където да я има България, давайте насам
                          "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

За модове ще трябва да се почака, едва ли ще дойдат скоро защото са си бая труд. Трябва например да се добавят и градове за да имаме една хубава България...
                            „Аз, Драгомир, писах.

Comment

Отключването на нациите става както в Rome TW ,по горе съм дал файла само премествате от unlockable в playableМежду другото англичаните имат едни шеруудски стрелци много са готини като Робин худ със зелени дрехи и шапки с пера

Comment

България я има в мод-горе съм посочил руския сайт.Играе се на Варварската инвазия 1.6 а мода се казва Русь- Total War. Знаете ли каква е тръпката да зачистите Василий II и да си върнете Преслав, Плиска и Търново? Действията обхващат годините след падането ни под Византийско присъствие. А като превземете Константинопол и император стане комитополит едикойси се вие от кеф.
                                здз

Comment

Working...
                                X