Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Това е защото явно не си кракнал пачовете. И на мен ми излизаше същото съобщение, но след като ги кракнах нещата си дойдоха на мястото.
    Ето тук съм качил всички кракове за излезлите до момента пачове (или поне за тези, за които аз съм чувал - 1.1, 1.2, 1.3, 1.5, 1.6): http://www.sendspace.com/file/f8kur0
    Когато пак ти се появи такова съобщение, пействаш крака в директорията където ти е играта и вече ще имаш функциониращ пач.

Comment

Успях да пачна до v. 1.6 ,инсталирах си Troy Total War Gold,която иска v. 1.6,играта тръгна,но когато кликнах на часовника за следващия ход ме изхвърля и така всеки път,как да я играя.Да не би Инсталацията да се прави в папката на BI ?
      "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
      HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Кофти ситуация . Никога не съм си инсталирал този мод и не зная каква би могла да бъде причината да те изхвърля (от друга страна не мисля, че трябва да се инсталира в папката на Инвазията, но все пак виж ако намериш някакви указания, там би трябвало да пише).
        На мен също ми се е случвало на Тотал Реализма да ме изхвърля играта при задаване на следващ ход (не зная защо ) и понякога съм решавал проблема като променя нещо преди да приключа с хода - примерно размърдам някоя армия, пратя дипломат или шпионин някъде и т.н. Цаката е да се промени конфигурацията, която играта не иска да приеме, с такава, която й е по на сърце . Често пъти се е получавало, пробвай може и при теб да стане.

Comment

Как се играе мултито чрез лан не стана некой да даде плс да каже как е сд кея от на геймспайаркад дето ти го иска във менюто на играта

Comment

Сега, по-бавно и с повече препинателни знаци - защото поне аз нищо не ти разбрах.
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

аре плс некой да даде линк или да каже сд кейа дето ти иска във менюто на играта за да можеш да играем мулти чрез онлайн

Comment

Бихте ли ми препоръчали добри модове за Rome: Total War. Например такива, добавящи нови единици, или променящи старите.

Без Rome: Total Realism.

Comment

Europa Barbarorum - графиката е перфектна, но е бъгава като бълхато псе.
                  Реализма си е най-успешната поредица засега. Но аз се кефя повече на версии 5,3, отколкото на 6.0 /щото там легионерите не могат да правят костенурка/.
                  sigpic

Comment

Last roman написа
                    Europa Barbarorum - графиката е перфектна, но е бъгава като бълхато псе.
                    Реализма си е най-успешната поредица засега. Но аз се кефя повече на версии 5,3, отколкото на 6.0 /щото там легионерите не могат да правят костенурка/.
                    Аз Total Realism 6.0 Gold имам, ще го инсталирвам някаде събота.

Проблема с оригиналната игра е, че тея битки много бързо се провеждат, а аз искам мелетата да се проточват повече.

Обикновенно враговете ми се деморализират за 1-2 минути и от там ги почвам с конницата и битката свършва. А играя на последна трудност.

Затова търся мод, който малко от малко да удължава битките, да ги прави по-изтощителни .
                    Дано Realism да е добър.

Europa Barbarorum го зърнах но нещо не ми вдъхва доверие .

Comment

Мисля че Darth модовете са много трудни даже невъзможни за игра,пробвай тях.
                      HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Абе и в реализъма има яки гадове - ти ги бъхтиш, те си седят. Пробвай Invasio Barbarorum - срещу персийските катафракти - най-трудни за убиване.
                        sigpic

Comment

Last roman написа
                          Абе и в реализъма има яки гадове - ти ги бъхтиш, те си седят. Пробвай Invasio Barbarorum - срещу персийските катафракти - най-трудни за убиване.
                          Гадовете гадни... :wall: :beatdeadh :evil:

Иначе, що се отнася до битките чувал съм добри отзиви за SPQR мода. Лично аз не съм го пробвал, но казват че там стават най-зрелищните и кървави мелета (той мода за тази цел бил създаден де - основно се е наблегнало на бойната част и кървищата ).

Comment

SPQR -това надявам се, че задоволи желанието ти. Всички войници са сменени от орегинала, има строеве по зависимост от нацията, боевете са сложни и тежки. Най ми допада, че за един ход можеш да правиш цял легион-войниците ти излизат за 0 години. Пробвай версия 6,2 -има варянти за сенат или без сенат . Ако играеш с Рим града е твой. Има въстанието на Спартак и първата ти битка е Ханибал със слончетата. Подготви си велити с копия за тях, защото си отиваш. Като изображение е почти същия като тотал реализма-приятна игра.
                            здз

Comment

pop69 написа
                              SPQR -това надявам се, че задоволи желанието ти. Всички войници са сменени от орегинала, има строеве по зависимост от нацията, боевете са сложни и тежки. Най ми допада, че за един ход можеш да правиш цял легион-войниците ти излизат за 0 години. Пробвай версия 6,2 -има варянти за сенат или без сенат . Ако играеш с Рим града е твой. Има въстанието на Спартак и първата ти битка е Ханибал със слончетата. Подготви си велити с копия за тях, защото си отиваш. Като изображение е почти същия като тотал реализма-приятна игра.
                              Определено ще си го изтегля да го пробвам. Търся нещо такова.

Comment

Някой питал ли се е дали Historical Battles могат да се играят и с другата армия,например The Siege of Sparta да играете със спартанците?Е ,аз знам отговора и той е "да" ,просто се нахаквате в следната директория на играта "RTW\Data\world\maps\battle\custom" и редактирате в папката на съответната битка текстовия файл "descr_batte" там са и папките на мултито за тези битки.Това което трябва да се направи е да се разменят имената на армиите от Non playable в playable в текстовия файл "descr_battle",освен това там са и характеристиките на всяка една бойна единица,които знаещите английски могат да променят,като боен опит,снаряжение,дори численост.Аз например увеличих броя на конниците на кавалерията на Пир от 30 на 100/ех че интересно/.Просто редактирайте файла по ваше желание и го сейфвате.Ако не искате да сте на мястото на римляните при Тразименското езеро редактирайте съответния текстови файл "descr_battle" в папката на битката,като просто преместите Roman_julii в "non playable" ,а на тяхно място сложите "Carthage".
                                Пожелавам приятна игра на вс. маниаци
                                Last edited by Hannibal Barka; 28-10-2007, 19:21.
                                HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Working...
                                X