Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1

Моята най-добра битка мисля че е когато се защитавах един път. Е от гледна точка на единици беше не много интересна но от брой на войниците ми хареса. Бяха ме нападнали 1400-1500 македонци, обаче само с копиеносци и тем подобни фаланги, аз имах 800 също само копиеносци и 30тина минути съм стоял на вратата и съм се бил, и накрая войниците им рутнаха и спечелих. Чудех се как съм ги победил тъй като все пак са били еднакви армии и те са били повече, би било нормално от мойте като умрат 500, от тях също и така докато някой остане без войници, тоест аз.. но не знам. Сигурно имах късмет, или пък може би щото си държах генерала наблизо, а техния беше някъде назад в полето Както и да е, готино беше да приближиш камерата и да гледаш сума ти време как се секат в ръкопашен бой :П

Comment

Готово ,пратих файловете на Алиен,чрез 2 писма обаче.
      "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
      HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

С Гърция имам една кампания, Македоните не съм ги бутал ама оня циганин Брутии ме ядоса и сега съм пред портите на Рим, Брут е в 9-та глуха, а фалангите ми маршируват из южна и централна Италия, но за сега съм ги оставил и напредвах с Картаген.
        Обаче си отключих всички фракции и сега играя сМАкедоните.

Когато минава през тесен процеп съответно фаланга или римски легионери се стеснява и не може да атакува по цялата си дължина, което намалява моща и, може това да ти е помогнало.
        Благодаря Ханибал, при първа възможност ще ги видя.
        Last edited by ALIEN; 01-07-2007, 00:54. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Мдааа Рим моя мечта :vsad: Един съвет от мен,Рим е труден за превземане,компа ти може да насича и освен това докато стигнеш централната пиаца много от твойте ще загинат ,затва го дръж в обсада и като те предизвикат са отбранявай ,не ги преследвай,а чакай да изтече времето и така ще продължиш с обсадата и на 9 ход ще клекнат :sm113:
          и на makeeverything пратих файловете.
          HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

1

Аз от тоя сайт изтеглих мода. Отдолу е описано как се инсталира. Аз инсталирах роме тотал 1.0 после инсталирах пач 1.2, кракнах го с програмата Демон Туулс и после в папката Активижън инсталирах екзето на голда и той тръгна. За крака Демон Туулс ще ти трябва за да ти тръгне, иначе няма да стане, той е .мдс файл. Аз ще ти пратя по пощата крака и демон туулс, а другото си го изтегли. За пача пиши в гоогле.ком Rome total war 1.2 patch mai taka se kazwa download i тъй

Comment

Така и ще направя, те и без това са пълни с армия, а пък и Юлии ме притеснява на север, много войска е сасредоточил там.

Comment

1

Забравих да ти кажа че преди 1.2 пач трябва да инсталираш пач 1.1 и за него имам крак, ще ти го пратя

А не, за пач 1.1 не ти трябва крак, аз го инсталирах само пача без да краквам, после 1.2 пач и за тоя вече трябва крак щото нали ти е последния :П

Comment

има и друго 1 армия може да не ти е достатъчна,понеже в Рим армията е доста ъпгрейдвана и здрава,ако обсаждаш от юг когато та предизвикат надясно от теб трябва да има хълм с дървета заеми го по най бързия начин,освен това те ще идват на порции от изходите на града така че ще можеш да ги сдъвчеш но пак ще ти трябват подкрепления.трябва да ги имаш за втората фаза.Ако някога са ме били то е било защото са ме хващали неподготвен,но пък продавам кожата си на висока цена,понеже играта е направена да се нахврлят по-силни противникови армии на по-слабите твои,ако някой град от твоите е под обсада ,доближи твоя слаба армия до агресора без да го нападаш,той ще те атакува и ще свали обсадата ,а ти отстъпи стратегически.Правил съм го ,действа.
                  Last edited by Hannibal Barka; 01-07-2007, 01:20.
                  HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Тъй си е, а тоя Роме тотал реализм много ме кефи, щото е много по-близък до действителността от оригинала, няма брутии, сципии и такива, ами Република Рим само, има повече градчета, армиите са по-големи и единиците са по реални , поне прасета и кучета още не съм видял, ае много е готин. И за мен най-важното е това че не всеки тръгва веднага да атакува, там някакси по-внимателно става това... като в истинския живот, не е така лесно

Comment

Аз се опитвах да го инсталирам 6-7 пъти и все не ми отваря кампании,само играх 1 историческа битка,нестава и това си е .Незнам защо и се отказах,може пак да опитам.
                      HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Hannibal, по принцип ако инсталираш всички необходими пачове и след това кракнеш където е нужно, трябва да тръгне без проблем. Ако и така не става, може би RTR с който разполагаш е нещо дефектен.
                        Влез в този сайт и си дръпни оригиналните RTR - Platinum или Gold, който си пожелаеш. Разликата е, че Platinum използва енджина на пач 1.5 с всичките му подобрения и новости, докато Gold работи под версия 1.2.

Comment

Благодаря на Ханибал и мейкевритинг за нещата дето ми ги пратиха, оная вечер добре я бяхме подхванали ама не си бях платил нета за тоя месец и ме изхвърли....

Comment

1

Е случват се и такива неща : )

Comment

Ей, изгебиха се стратезите нещо...

Comment

Аз пък намразих гадните британци и проклетите им колесници,докато измисля как да ги бия ефективно ми стопиха две армии(или май три) наполовина гадините ньедни и ми превзеха провинция...

Comment

Working...
                                X