Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

С Източната империя (а и не само с нея ) можеш да играеш ако си инсталираш експанжъна Barbarian Invasion. Все пак аз ти препоръчвам да си инсталираш Rome: Total Realism, невероятен мод, много по-близък до историческата истина що се отнася до градове, държавни граници, бойни единици и т. н. Можеш да си го дръпнеш от тук. Обяснено е много добре как се инсталира, просто следваш инструкциите :tup:

П.С.: Това е мод за оригиналната игра, а не за експанжъна.

Comment

®

Не мога да го изтегля, аз съм на трафик...но ще се опитам да го намеря отнякъде да ми го запишат. Така де, колко е голям тоя мод ?

Comment

За този експаншън(Barbarians) има и 1 мод - Русъ ТВ. В него може да се играе и с българите, руснаците, куманите и т.н.

Comment

Няма да съжаляваш, мода е супер! Самият той е около 160 мб, но ще ти трябват пачове 1.1 и 1.2 (още около 60 мб)

А за слоновете - ръцай "прасета подпалвачи" или им пусни една глутница кучета, казват че помагало . Аз това не съм го пробвал щото ги мразя тези единици. Прасета в римската армия! УжасТ! :x :tdown

Comment

Sulla написа
            Няма да съжаляваш, мода е супер!

А за слоновете - ръцай "прасета подпалвачи" или им пусни една глутница кучета, казват че помагало . Аз това не съм го пробвал щото ги мразя тези единици. Прасета в римската армия! УжасТ! :x :tdown
            В РТР ги няма тези единици нали?

А за слоновете най-ефективния начин е - 1)стрелци с запалени стрели или 2)пелтасти(или други копиехвъгачи) и като крайна мярка 3) много разредена пехота

Comment

gregorianus аз играя един мод SPQR: Total War 6.2. Там нещата за римляните не са толкова лесни колкото на нормалния RTW, просто защото трябва да воюваш със гали, германци, гърци и картагенци едновременно и така играта за римляните става мн сложна защото те са 1 фрагция а не са 3 както в оригиналната версия, още по гадно става когато генералите ти дезертират. Един път ми се случи най-силната ми армия да се обърне срещу мен и замалко не ме извади от играта. Друго хубаво нещо на тоя мод е че в 1 година има 4 а не 2 хода, а и има Сердика като град са се надявам скоро да си я превзема

Comment

®

Sulla, вечерта ще го изтегля. Ще ми кажеш ли всичко което да дръпна за да мога да го инсталирам плс Аз досега не съм играл с мод и даже не знам как се пуска.

Ще пробвам тактиките за слоновете, стига да ги намеря тея единици, щото засега имам само Equites i Hastati, в процес на строеж съм . :ПП

Comment

Инсталацията не е никак сложна. Най-напред трябва към оригиналната игра да си инсталираш patch 1.1, но трябва да имаш crack за пача иначе няма да тръгне. След това инсталираш и patch 1.2 (ще ти трябва crack и за този пач). Като свършиш цялата тази "бумащина" идва същинската част - просто инсталираш Rome: Total Realism (в същата директория където е оригиналната игра, разбира се) и си готов.

crack-овете мога да ти ги пратя по e-mail ако не можеш да си ги намериш.

П.С.: В RTR наистина няма прасета и псета! Ура! :rock:

Comment

В момента играя последната версия на Europa Barbararum, но не ми харесва колко слаба е кавалерията в мода, иначе по отношение на реализма е добре. Някой пробвал ли го е ?

Comment

makeeverything@abv.bg mi e maila, благодаря
                      Аз сега водя 10тина битки, щото ме нападат и ме изнасят и рестартирам докато не я спечеля.. малко шанс но все пак...компютъра е бъгав направо

Comment

ОК
                        Само една малка поправка - този сайт на RTR мисля че е по-добър от предния който дадох. Така де, аз от там си изтеглих мода и пача 1.2

Comment

Sulla, можеш ли и на мен да ми пратиш крака за 1.2, че нещо са го махнали от всички възможни места?

m.minkov@yahoo.com

Comment

Няма проблем!
                            Сигурно е тъп въпрос, но да попитам - нали имате Alcohol 120% или Daemon Tools, че без тях или подобна програмка крака не може да се задейства.

П.С.: За М. Минков съм почти сигурен че има, но makeeverything като начинаещ малко ме плаши .

Comment

Мерси много.
                              Иначе - да имам, явно е .mds файлче, за да питаш .

Comment

®

Ми май нямам, но нищо.
                                Ще питам брат ми да го инсталира, аз само играя

Comment

Working...
                                X