If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахахахаха, аз със шведа една дума не съм разменил. Факт. Не е като ти с Испанеца. Но това показва кой обича мира и кой е кръволок.
Ей, султане, ти не сънуваш ли арменци?
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Че Испания ми е съюзник, 'що да не си шушкаме Пък и как да му дам интервю без да комуникирам?
А иначе да беше разменил можеше да го вразумиш, знаеш ли колко кинти са се разтоварили през дулата на корабните оръдия.
Иначе аз обичам мира и точно защото искам да го запазя бях готов за неговите действия
Ей
Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. Айну няма, жалко
А Армения, като гледам къде се намира, ще падне жертва на Русия, Персия или Германия.
Ей
Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. Айну няма, жалко
А Армения, като гледам къде се намира, ще падне жертва на Русия, Персия или Германия.
Редакциите на El Pais и ABC се опитват да предадат облика на колкото е възможно повече държави, напредваме бавно но славно в тази посока :tup:
Инак аз си шушкам с всички... не като някои империалисти-хищници , дето направо папат.
ПС Предсказахме ли ние нападението над Република Чехия и Кралство Албания ? Ами кризата на диктатора дон Фикастро в Куба? Я да видим сега къде се намира аджаба японския флот...
Ей
Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. .
То ти обясняваше как нямало знчеие ролевият елемент:vb_sad:
Е ако имаше щеше да е много по-забавно:clown:
Примерно сега трябва да изчакам още един ход поне за д аима основание да разясня на всички защо има "тъмни" в името ми:twisted:
Не е ли въпросът, няма ли да помогне на горката нападната Швеция?
Че тя Швеция не е нападната, защо не питаш 'що дири нейният флот в моето моренце?
Иначе аз съм готов (но не безвъзмездно да помогна и на горката нападната Индия и на горката нападнаат Персия и дори на горката напдната Италия, все пак се води някакъв съюзник.
messire Woland написа
Сега, аз принципно пиша коментар на Водещия, след всеки ход, като обработя резултатите и сте вие на ход. Като свърши играта ще го публикувам.
Ооо нещо подобно на Историята на битките в средизмено море? двутомна, единият прз поглед ана победителите, другият на победените.
Last edited by Gaden Gogi; 06-02-2007, 14:51.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Недей така, Гоги, не мож огря навсякъде. Вярно, че над империята слънцето никога не залязва, ама то в друга реалност . Но ако успееш поне на съюзника си да помогнеш ако се наложи - и това няма да е малко .
Интересно ще е всеки играч да напише (в началото, т.е. сега) кратък текст,в който да излага положението на държавата си и своята стратегия в играта.
А, да, аз това го ограничих и вината я поемам
А за следваща игра - с Голъм го мислихме и ще е на по-малка карта с до 7 или айде, максимум 9 играчи. Това ще позволи малко повече и по-разнообразни единици. В Дипломация II само морските бяха 7 вида все пак ... а и търговията, това е нещо, което си мисля, че можем да автоматизираме, със Сър Грей ще се хванем да направим нещо по въпроса когато той се върне тук. Но не искам да я оставям в калта тая концепция, по-скоро или ще е добре направена или няма да я има - като сега
Comment