Дипломация III

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Odzava
    Адмирал
    • Jan 2003
    • 4092

Хахахахахаха, аз със шведа една дума не съм разменил. Факт. Не е като ти с Испанеца. Но това показва кой обича мира и кой е кръволок.
    Ей, султане, ти не сънуваш ли арменци?
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

Че Испания ми е съюзник, 'що да не си шушкаме Пък и как да му дам интервю без да комуникирам?
      А иначе да беше разменил можеше да го вразумиш, знаеш ли колко кинти са се разтоварили през дулата на корабните оръдия.
      Иначе аз обичам мира и точно защото искам да го запазя бях готов за неговите действия

Comment

• von Danitz
        маринист-баталист
        • Jul 2003
        • 5350

Не ги знам къде са на картата. Бе не знам, ти да не сънуваш айну?

Comment

• messire Woland
          -
          • Jan 2003
          • 10623

Ей
          Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. Айну няма, жалко
          А Армения, като гледам къде се намира, ще падне жертва на Русия, Персия или Германия.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

Е персия ням али да помогна малко на нещастната нападната Индия?

Comment

• Kaiser
              ветеран
              • Jun 2004
              • 486

messire Woland написа
              Ей
              Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. Айну няма, жалко
              А Армения, като гледам къде се намира, ще падне жертва на Русия, Персия или Германия.
              Редакциите на El Pais и ABC се опитват да предадат облика на колкото е възможно повече държави, напредваме бавно но славно в тази посока :tup:

Инак аз си шушкам с всички... не като някои империалисти-хищници , дето направо папат.

ПС Предсказахме ли ние нападението над Република Чехия и Кралство Албания ? Ами кризата на диктатора дон Фикастро в Куба? Я да видим сега къде се намира аджаба японския флот...

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

messire Woland написа
                Ей
                Забавно. Може би не беше лошо по една кратка историйка за страните ... ама айде, за следващата версия. .
                То ти обясняваше как нямало знчеие ролевият елемент:vb_sad:
                Е ако имаше щеше да е много по-забавно:clown:
                Примерно сега трябва да изчакам още един ход поне за д аима основание да разясня на всички защо има "тъмни" в името ми:twisted:

Comment

• von Danitz
                  маринист-баталист
                  • Jul 2003
                  • 5350

Е персия ням али да помогна малко на нещастната нападната Индия?
                  Не е ли въпросът, няма ли да помогне на горката нападната Швеция?

Comment

• княз Крылов
                    Анти-Император
                    • Mar 2003
                    • 4733

оооо историйка ....ще си има ха ха ха

А кой ще помогне на бедната нападната Персия?
                    Last edited by княз Крылов; 06-02-2007, 12:45. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

• messire Woland
                      -
                      • Jan 2003
                      • 10623

Сега, аз принципно пиша коментар на Водещия, след всеки ход, като обработя резултатите и сте вие на ход. Като свърши играта ще го публикувам.
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

von Danitz написа
                        Не е ли въпросът, няма ли да помогне на горката нападната Швеция?
                        Че тя Швеция не е нападната, защо не питаш 'що дири нейният флот в моето моренце?
                        Иначе аз съм готов (но не безвъзмездно да помогна и на горката нападната Индия и на горката нападнаат Персия и дори на горката напдната Италия, все пак се води някакъв съюзник.

messire Woland написа
                        Сега, аз принципно пиша коментар на Водещия, след всеки ход, като обработя резултатите и сте вие на ход. Като свърши играта ще го публикувам.
                        Ооо нещо подобно на Историята на битките в средизмено море? двутомна, единият прз поглед ана победителите, другият на победените.
                        Last edited by Gaden Gogi; 06-02-2007, 12:51. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• gollum
                          фрогландец на вестконинска служба
                          • Jan 2003
                          • 22550

Недей така, Гоги, не мож огря навсякъде. Вярно, че над империята слънцето никога не залязва, ама то в друга реалност . Но ако успееш поне на съюзника си да помогнеш ако се наложи - и това няма да е малко .

Интересно ще е всеки играч да напише (в началото, т.е. сега) кратък текст,в който да излага положението на държавата си и своята стратегия в играта.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

Аз като се наложи ще намеря начин Но не е моя вината че няам възможност да се минава от ляво на дясно по картата.

Comment

• messire Woland
                              -
                              • Jan 2003
                              • 10623

А, да, аз това го ограничих и вината я поемам
                              А за следваща игра - с Голъм го мислихме и ще е на по-малка карта с до 7 или айде, максимум 9 играчи. Това ще позволи малко повече и по-разнообразни единици. В Дипломация II само морските бяха 7 вида все пак ... а и търговията, това е нещо, което си мисля, че можем да автоматизираме, със Сър Грей ще се хванем да направим нещо по въпроса когато той се върне тук. Но не искам да я оставям в калта тая концепция, по-скоро или ще е добре направена или няма да я има - като сега
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

• княз Крылов
                                Анти-Император
                                • Mar 2003
                                • 4733

Гоги, за пореден път повтарям - никакъв съюз с теб нямам
                                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                                きさまはしんでくださいませんか
                                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Working...