Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Fico, корабите могат само Сините Римляни(Сципии) да ги строят, и то ако в крайморския град имаш последния храм на нептун. Иначе са зверски корабчета, само внимавай да не те застигне буря, че как го отнасят, не е истина.
    An attack against a unit of Flying Fortresses was something like controlled suicide...Sometimes 50, Sometimes 80 machine guns were firing at you... You attempted to close you eyes and continue to fire, Frightened to death, Frightened to death."

Oberst Johannes Steinhoff (176 kills)

Comment

Мерси, от толкова време търсех да намеря от къде се строят и нещо не ги намирах, защото съм играл с юлийте, а то трябвало да се играе със сципийте. :tup:

Comment

всъщност би трябвало да може и с Юлиите да ги построиш, само, че ще трябва да завладееш град със съответния храм Аз не можах да го проверя , заради тъпа грешка при записването, но започнах отначало
        An attack against a unit of Flying Fortresses was something like controlled suicide...Sometimes 50, Sometimes 80 machine guns were firing at you... You attempted to close you eyes and continue to fire, Frightened to death, Frightened to death."

Comment

Някой играе ли Бербарин инвейжън?
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Araslan написа
            Някой играе ли Бербарин инвейжън?
            Аха
            Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Какви са новите фракции там?
              "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

krum-strashni написа
                Какви са новите фракции там?
                Добавени са религии, шилтрон, шилдлол, нощми сражения, орди. С пач 1.3 се оправя и досадният бъг с обсадите, съсипващ цялата игра. Ами това е в общи линии.

Comment

каква е разликата между шилтрона и стената от щитове?(shieldwall) Още се чудя дали да подхващам инвазията, прекалено много се кефя на легионерите

Comment

На мен лично не ме кефи Бербeрин инвейжън :tdown . Та фракциите са хуни, франки, саксонци, алемани, източна и западна римска имрерия, Сасанидска империя, славяни, келти за други не се сештам. Аз лично си играя RTR :nworthy:

Comment

Става като цяло за разнообразие. И ми се стори, че малко са засилили трудността, поне стратегическата такава - със ЗРИ на макс трудност и стратегия, и битките, в началото се затрудних малко (тъпите бунтовници ми отцепиха цяла Испания и Африка, а не помня вече кои варвари вършееха из Италия). Но като се преодолее тоя първия момент на мизерия (щото парите трябват за развитие на градовете, а трудността се състои май само в това да ти дават супер малко пари. В битките не забелязах разлика.), оттам нататък става доброто старо познато вършеене наред. Но както казах, пак един + пред нормалната - поне в началото имаше малко интерес, при другата от началото до края мажеш само някакви нещастници.

ПП. Въпросче - може ли при инсталиран БИ да модна оригиналната версия с РТР?
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Мда, и аз със ЗРИ имах предимно финансово-хипарски проблеми. Ама те лесно се решават. Трябва да призная, че за пръв път водих по-интерсна обсада - компютъра сега не ги сваля без причина.
                        Що се отнася до съвместяването на БИ и РТР има начин - аз лично просто копирах БИ под друго име и направих чиста инсталация до 1.2(на 1.3 РТР не върви). Неудобството е в многото място, което отнемат двете.

Comment

Аз като цяло останах с впечатление че играя мод на оригиналната игра малко са се поизложили авторите нощните битки са само козметична промяна шилдуола си е фалангата от оригинала от където и да го погледнеш можеше малко по раздвижени да направят фракциите които са доста еднообразни особено западната Римска империя си е Сципии(Юлии,Брутии ако щете).За мен лично оригинала си остава по-добрата игра въпреки че предпочитам да играя с варварските племена макар че е трудноста наистина ме караше да исипвам куп цветущи изрази по адрес на дивелопарите :x
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Torongill написа
                            каква е разликата между шилтрона и стената от щитове?(shieldwall) Още се чудя дали да подхващам инвазията, прекалено много се кефя на легионерите
                            Шилторна е кръгова формация главно за противодействие на конницата. Стрелците са много опасни за това построение,а и много бавно се движат войниците. Иначе фракциите са доволно много, ама с единиците на славяните яко са се оляли, нямат нищо общо с действителните( каква е тая кавалерия, та славяните са били пешаци).

Comment

Като конен народ са ги представили както и вандалите А иначе при хуните и сарматите нещата стоят по-добре при римляните и византициите също.Можеше също малко повече творчество да вложат при персите които изпитват плачища нужда от някаква по-лека тежка кавалерия

Comment

в БИ според мен компютъра е доста по-интелигентен. преди като ме обсадят в град с каменна стена давам нападение отвътре и качвам стрелците по стената, а една група излиза от портите за примамка и всички се втурват да ги мачкат а кулите и стрелците ги избиват така след три атаки отвътре можеш да унищожиш 3-4 пъти по-голяма армия. сега като ги нападаш ти трябват онагри, защото гадовете стоят по-далеч и те те намамват да излезеш.

Comment

Working...
                                X