Аха, май си намерихме журналист
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дипломация III
Collapse
X
-
Възможно ли е да се задават условни заповеди от типа "ако х, то у"
Примерно, "ако хх пехота разбие врага, кавалерията да мине в настъпление, иначе да си седи".
Всъщност въобще не ми стана ясно какво се случва при сражение. "Победените" отстъпват ли или директно изчезват?... щети ли се нанасят?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Въпрос: Възможно ли е да се задават условни заповеди от типа "ако х, то у". Примерно, "ако хх пехота разбие врага, кавалерията да мине в настъпление, иначе да си седи".Да, може.
Въпрос: Всъщност въобще не ми стана ясно какво се случва при сражение. "Победените" отстъпват ли или директно изчезват?... щети ли се нанасят?
Победените отстъпват, а загубите се вадят от показателя "сила" на единиците.
Пощенски кутии на играта:
forum_game@abv.bg
info@history-simulations.net
Нека всеки от играчите да прати по едно писмо на някой от тези два адреса за потвърждаване на участието му и регистрация на неговата "игрова" поща.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Идеята Ви, Lnclt, мисля никак не е лоша. Още повече, че с Воланд сме замислили за всяка игра да пишем подобен "летопис" (когато има време), а и по възможност по някое анализче, както и да дадем възможност на всеки от участниците да пише "Мемоари" (ако желае), в които да изложи собствената си версия на случилото се. Всичко това ще бъде публикувано в съответна секция за статии на сайта ни (естествено, стига ВИе и останалите, които решат да пишат като автори да нямат нищо против (автороството, разбира се, ще бъде посочено).
Comment
-
Да, ще има официално печатно издание, аз ще го оформям. В него ще геладм да публикувам цялата официално известна информация. Също така ще приемам всякакви статии от играчите за публикуване. Идеята е да има по един брой за всеки ход, но да видя дали ще ми стига времето. Изпращайте ми материалите на този адрес: am__gul@abv.bg.
Comment
-
Gaden Gogi написаА ще може ли ипропагандни материали? Ако ми остава време ааз може даже да си рисувам плакъти
Въпрос: в правилаат фигурира вметка за заеми, включая за управляваните от водещият играчи, от какъв порядъл ще е лихвата?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
За пропаганди материали - не знам. Идеята сама по себе си е много добра, лошото е, че като знам каква атмосфера а ла детска площадка се възцарява, подобни неща само ще увеличават напрежението, а и ще отвличат играчите в друга посока (ролева), която не е съществена в тази игра. Затова трябва да се обмисли и да се реши.
Comment
-
http://gamezone.rpg.bg/viewtopic.php?t=1178 - тук е списъка на участниците, в отделна тема, за да е винаги пред очите на играчите и да не потъва надолу в дискусиите.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
gollum написаЗа пропаганди материали - не знам. Идеята сама по себе си е много добра, лошото е, че като знам каква атмосфера а ла детска площадка се възцарява, подобни неща само ще увеличават напрежението, а и ще отвличат играчите в друга посока (ролева), която не е съществена в тази игра. Затова трябва да се обмисли и да се реши.
Ех, ако може и една схем ана дипломатичните отношение, подобна на тази в цивилизация, така за нагледност....(не че не мога и аз да я направя де).
И да се обновява всеки ход
Comment
Comment