кало написа
Аз също съм я чел цялата. За съжаление нямам необходимите знания, за да пиша в нея, но смея да твърдя, че съм в състояние да разбера аргументите на двете страни. Просто исках да споделя, че за един страничен наблюдател (за мен) позицията на оборване съвсем не е добре защитена. Разбирам, че за специалистите въпросът е ясен, но за останалите не може да се каже същото. От друга страна книгите на Резун са доста убедителни, аргументите му изглеждат издържани при липсата на ясна и систематизирана критика. Наблягам на думата "систематизирана", защото това е основното му оръжие според мен. Страшно стройна логическа система е изградил и за да бъде оборен, би следвало критиците да изложат нещо подобно. Такова липсва, поне през моите очи.
Извинявам се, че споделих подобно мнение. Форумът вероятно няма за задача да образова необразованите, а по-скоро да приютява дискусии между специалисти. Просто исках да обясня от моя гледна точка явления като tofo и подобни. Не са виновни те, виновна е темата. Най-голям виновник все пак е Резун, разбира се
Comment