Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Официална тема за ВСВ загадки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Връщам се към Модел.

1) Има Брилянтите
    2) Бил е приятел на Хитлер макар че е имал много противоречия и скандали с него
    3) 600 дни в Русия си прекарва като едното нищо. (1942-1943-1944 и по някое време отива във Франция да командва забравих коя армия)
    4) И е напълно възможно Хитлер да е присъствал на погребението защото Модел се самоубива на 21 април 1945 с думите че един германски Фелдмаршал не се предава. (било го е шубе че ще го разстрелят като военнопрестъпник)
    5) Единствения проблем е че е командир на сухопътни войски.

Я да видим отговора.

Comment

както пишеше Лев Безименски, "от хайл Дьониц не излезе нищо".

бате ти си малко гадно военнопрестъпниче многознайковско :stupid:
      време е да та произвеждат в по-горен чин, признал съм те одавна, но сега официално ти връчвам ордена "фон Шнапс" и те произвеждам в бушонлайтер на Шмиргелланд и оберквартирмайстералисимус!

Модел е бил в обкръжение, не мислиш ли?

Лют е, батинка, убит е по погрешка от караул, погребан с военни почести на 15 май, присъства фюрера, който чете кратка реч за героя, а е арестуван два дни по късно....

Лют прекарва почти 700 дни на море, в Индийския океан, Южния Атлантик и прочие...после чете лекции, ама като не следиш моята информационна трибунка, така е... :sm113:

Иййй много знаеш брей, бравос, загадката си е биваше, ама ти по ордените се ориентира, а,милитарист! Един носител на орден виктория не знаеш или на червена звезда, гад недоубита при Сталинград :nworthy:

Comment

Абе аз като ми щракна че е Лют и си викам оооо ама това само Даниц може да го даде - нали подводниците са му слабост.

Ама въобще не ми хрумна че Дьониц е следващия фюрер брей!!!!!
        Много готина загадка!!!

И аз ще спретна нещо такова и ще ти гледам сеира. :mhehe: :mhehe:

Е къде повече да се изкачвам... Сега си имам пагони на генерал-полковник какво друго ми требе???
        Фелдмаршал ще стана след 40 примерно когато Бойна Слава ще има 50 000 потребителя а аз съвсем ще съм изкукуригал и ще съм превзел своя Севастопол.
        Last edited by Док Холидей; 14-12-2004, 20:39.

Comment

Открих в колекцията ми три злобни снимки и ще се възползвам за да възтържествувам злобарски над теб.

Трябва да познаеш максимум личности на тях.
          Attached Files

Comment

Кой е генералът от пехотата който загива в Сталинград а???

:1087: :sm113: :mhehe: :mhehe:
            Last edited by Док Холидей; 15-12-2004, 19:38. Причина: граматически

Comment

Е, руски или немски.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

някой румънски

Comment

Трябва да е ония, едноръкия, ама сега не се сещам как се казваше.

Comment

немски.

От руските сигурно загиват 100.

Comment

Та значи не е Хюбе (въпросният еднорък - спомних си името му).

Comment

Не е той. Ханс Валентин Хубе за когото говориш е Генерал-полковник и загива ако не се лъжа на 21 април 1944 ден след като получава Брилянтите и се връща към "бойната поле" (самолетна катастрофа).

Той успява да е измъкне от Сталинград.

Comment

Как бе, "татко Хубе", обкръжение го не мори! Зайдлиц отива в плен...и после освен официално да е обявен за мъртъв?

Comment

Добре, а Зайдлиц не беше ли артилерист, а не танкист? И освен това за кой период става дума, може да има някой загинал по- в началото на сраженията.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Валтер фон Зайдлиц Курцбах ако говорим за един човек е Генерал от Артилерията и той се предава в плен така че Воланд е прав.

Говорим за един Генерал от пехотата който е убит на 26 януари 1943.

Comment

Ама не забравяйте загадката със снимките!!!! :sm186: :lol: :sm100: :tup:

Comment

Working...
                                X