Тъй като и моето /форумно/ име беше споменато, май трябва да дам обяснение. Ще бъде съвсем кратко. България над всичко! Интересувам се преди всичко от българска история. Сайтът ми е за българска история /макар и малка и специализирана част от нея/. Подписът ми е български, а не на руски. Защо да е на руски??? Готов съм да умра само и единствено за България, не и за далечни, бледи чужденци. Дали ще презираш руската сволоч и ще величаеш арийците, или ще презираш надутите северняци, а ще боготвориш братушките - братчета добри, за мен разлика няма, все си е еднообразно чуждопоклонничество. Важна е единствено България, или не?
Освобождението - то си е като монета, има 2 страни. Едната страна наистина е много лъскава. Но на другата страна си стоят имперските интереси. Войната от 1878 е само една от многото. Това си е трайна тенденция, сфера на интерес. Само аз ли съм срещал информации за насилственото обезбългаряване вИзточна България? /насилствено преселване на изток, към Русия, на население по време на войните от преди 1878/
Освобождението - то си е като монета, има 2 страни. Едната страна наистина е много лъскава. Но на другата страна си стоят имперските интереси. Войната от 1878 е само една от многото. Това си е трайна тенденция, сфера на интерес. Само аз ли съм срещал информации за насилственото обезбългаряване вИзточна България? /насилствено преселване на изток, към Русия, на население по време на войните от преди 1878/
Comment