Шовинистъ написа
Виж мнение
Но на мен не ми е известно украинската партия на регионите да изповядва такава идеология. Така че е най-малкото нелогично (да не използвам по-силни думи), да слагаш знак за равенство, между предните управления в Украйна и настоящите превратаджии. Това че една проруска (ако този термин е на място тук, което ме съмнява, но нека ти приемем тезата че е някакъв руски проект) партия изповядва фашистка или нацистка идеология, не означава че всички проруски партии изповядват такава идеология нали? Така че не схващам логиката с поради която написа горното мнение. Освен ако по презумпция не смяташ че всичко проруско е нечий приект и е фашистконацистка партия... Което вече излиза извън, не само тази тема, но и извън този форум и не смятам че трябва да ти отговарям на аргументи в тази посока...
А дали на запад мълчат за правий сектор и свобода е относително. В края на краищата "запада" и "изтока" са си съюзници. Например техния съвет за сигурност (и въобще цялото ООН) създаден след края на войната контролира целия свят и прави каквото си иска, така че това театро което разиграват, дори и да доведе до по-сериозен конфликт, не би нарушило статуквото по никакъв начин. Няма никаква разлика между Запада и путинова Русия, а по-скоро в методите им на действие и агресия.
Comment