Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оценка за действията на ВМФ на Италия през ВСВ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе чудя се едно влизане на Турция във войната (към Оста, естествено), как би се отразило на Средиземноморския театър. Противопоставянето Италия-Британия имам предвид.
    Като ще алтернативстваме, да алтернативстваме.
    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Ще падне Мосул, лошо с горивото. Но военноморски, Кипър пак не е кой знае, колко повече заплашен.

Comment

Аз съм още неутвърден маринист-баталист, но ще се престраша да представя пред широка публика, първото ми платно от серията "Великите победи на Региа Марина", от Сицилианския ми период, а именно: "Великата победа над Британския Средиземноморски флот на 31 август 1939г."

Attached Files
        Last edited by von Danitz; 17-04-2009, 15:54.

Comment

Даниц, картината ми харесва много. Ако е твоя трябва да продължиш в тази насока.
          ПП: Савоите наистина ли могат да пикират?

Comment

В фотошопчето ми, всичко е възможно, важно е духа за победа, който символизира пикирането

Comment

von Danitz написа Виж мнение
              В фотошопчето ми, всичко е възможно, важно е духа за победа, който символизира пикирането
              To че във Фотошоп всичко може е верно ама пуснеш ли торпедото с такова пикиране единствената полза от него, ще е че като потъне ще олекнеш и може да избягаш от някой Хърикейн
              Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Защо ли винаги ми е липсвала твоята техническа компетентност. Добре че рядко е за дълго.

Comment

Следваща баталия: Великата победа при Малта на Италианската Супераеронавтика 1942
                  Attached Files

Comment

С ужас очаквам "Гибралтар и момчетата на капитан Алберто Берторели '44 г."
                    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

А, да, нищо че сме маринисти-баталисти, работим и по поръчка. Немаш никакви грижи.

Comment

Фелдмаршал Берторели диктува на редник Монтгомери на борда на линеен кораб Литорио, в пристанището на Гибралтар, условията на Британската капитулация, 1944

авторът си запазва правото за добавки
                        Attached Files

Comment

Нещо много е модерно строителството на Скалата
                          Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Sailor_Malan написа Виж мнение
                            Нещо много е модерно строителството на Скалата
                            Ми алтернативен футуризъм
                            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                            Неизвестен руски адмирал

Comment

Итальянский флот во Второй Мировой войне

Сайт «Военная литература», работающий с 2001 г., собрал в себе множество текстов, имеющих отношение к военной истории и истории войн, и постоянно пополняется новыми материалами. Среди них -- первоисточники, архивные материалы, документы, мемуары, исследования, проза и поэзия, биографические работы, пропагандистские материалы, статьи, альтернативная военная история, книги по истории техники и оружия, уставы и наставления, устная история, детская военная литература, карты и схемы, военная периодика и многое другое.
                              Last edited by messire Woland; 10-07-2009, 15:23.

Comment

Доста добра книга чел съм я и мога да кажа че доста правдоподна въпреки че има някои пристрастия.

Comment

Working...
                                X