Те затова англичаните са давали зор на фронцузите да се завърши Ришельо по-бързо.Предтсавяш ли си КГV + Ришельо срещу Бисмарк.След неуспеха на английските операции в Дакар и Мерс ел Кабир - френския флот ни се потопява ни бяга с английски има друга опасност: Страсбург, Дюнкерк +Ришельо да минат под немско командване.Представи си този сценарии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задълбочен поглед върху коритата
Collapse
X
-
Сигурно е от ханата
Сега сериозно, както си спомняш аз хич не харесвам в носа да има 3 кули, това така поради това че от 3-тата се получава голямо увеличаване дължината на цитаделата, но съм склонен на компромис компановката на Ворчестър спедтява значително място защото висока е кула 3 а не 2 като по този начин цевите на 2 минават над 1кула, докато иначе увеличването дължината на цитаделата освен с диаметъра на кулата е и с пълната дължина на цевите, пък и секторът на обстрел е по-малък.
Comment
-
Корабът ще стане много неустойчив с този масивен 3-ти барбет.Те и американците са мислели да направят така Норт Каролина, ама ядецЗа лек крайцер става, защото барбета лекичък, но оня ми ти 1000 тонен и каква ще бъде устойчивостта, пък и каква мишена ще бъде.
Не отричай тотално корабите в японския и американския флот - те имат много плюсове и вероятно и недостатъци.Но и европейските не са безгрешниП.В.
Comment
Comment