ПП Блея тука на сто места, сега видях ква глупост съм написал
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ф-35 - икономически провал?
Collapse
X
-
Май даваш данни за скорост при хоризонтален полет, а не скороподемност.
Хехе, постнали сме едновременно.
П.П: А иначе представяш ли си ако беше вярно, сълзите на гордост и радост в очите на инженерите от Локхиид, когато на изложението в Борже F-35B счупи звуковата бариера във вертикален полет? След като реди това е излетял вертикалноLast edited by Amazon; 14-01-2013, 23:26.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Доклад за състоянието на програмата, проблеми и оценки и за трите версии - http://timemilitary.files.wordpress....ual-report.pdf
В лента.ру са извадили основните негативни оценки - http://www.lenta.ru/news/2013/01/15/lightning/
Comment
-
F-35A в ходе декабрьских испытаний на высоких углах атаки.Last edited by Sailor_Malan; 15-01-2013, 15:01.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
plamenhk написа Виж мнение
О! Забравих, че той не е безплатен! Трябва да се купува. А в капиталистическата икономика, едно от основните правила е: "Клиента винаги е прав!" И си прави сметка за какво си дава парите!
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеОще само няколко милиарда долара и n+1 години и ще се доближи и до серийните Су-27 и Су-35 пък ПАК-ФА явно ще му остане за мнооого по-натам
Рапторът има 60 град ъгъл на атака, въпреки че бойната му концепция е друга.
Програмата на изпитанията на Ф-22 е била разчитана на 3760 часа. Като имаме предвид богатият опит по разработка на самолети стелтс и фактът че САЩ е най технологичната държава в света, тези близо 4 000 часа нещо говорят Какво да кажат рашъните с техните 200 часа за 3 год? Дори техническото оборудване на производствената им база е внос от запада.
С трици маймуни не се ловят. (c)
Comment
-
plamenhk, тази новина свързана със Ф35 май си пропуснал? Неволно?
"Турция отлага закупуването на първите два Ф35" - http://lenta.ru/news/2013/01/14/f35/
Причина - нарасналата стойност на самолета....
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
кало написа Виж мнениевсъщност, по маневрени възможности и той, и Ф-22 нямат много шансове да се приближат до Су-35С. Ф-35 - никакви.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Отдаде ми се преди време да присъствам на европейската премиера на Раптъра(RIAT 2009) и честно казано, при все че типично в американски стил големо театро се разигра, смея да отбележа че даже нашенските 9-12 трениращи за гергьовските паради са ги показвали същите, та какво остава за Су-35С.
Инак пламенчо, не знам що трябва да повтарям халва, то аз и не обичам (предпочитам шоколад - може и руски аерошоколад), та да ми стане сладко Магазина ми е срещу офиса. А дай да не зачекваме темата, за това кой какви машини ползва в предприятията, да не вземе да се окаже че "най-технологичната държава в света" "имаща голям опит в конструирането на (цели два) стелт самолета" всъщност зависи от машини внесени от Китай и Тайван.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Разликата в маневреността между F-22 и Су-35, поне тази видима на клиповете от авиошутата е достатъчно маргинална, за да приемем че е на едно от последните места при факторите, които определят кой изтребител и в каква роля е по-ефективен.
Не говорим за ефективност на комплекса, а за неговата маневреност. Разликата никак не е малка в полза на Су-35С, но с уговорката, че говорим за дозвукови скорости. При СЗ вероятно Ф-22 има някои преимущества. Т-50 пък, според аеродинамици има тотално превъзходство в целия диапазон от скорости пред всичко аналогично.
Comment
Comment