Вярно, тази в раздел "авиация" е за хвъркатите, дайте да не ги смесваме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадка - що е това?
Collapse
X
-
Познайте самолета, поне аз много бих се радвал ако днешната авиация малко се поразкара от класически схеми в стил 737/767/787/320 и т.н., просто е грозно всички самолети по летището да имат еднакъв профил
Иначе темата е само за неща които могат или поне имат теоритическа възможност да летят, танковете са в съседство.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Докато четях набързо в Wikipedia за развитието на B-737, научих, че конструкторите са избрали комбинацията от ниско крило и двигател под него, за да улеснят поддръжката. Затова не смятам, че тази компоновка скоро ще се промени за масовите самолети.Пилот написа Виж мнениеПознайте самолета, поне аз много бих се радвал ако днешната авиация малко се поразкара от класически схеми в стил 737/767/787/320 и т.н., просто е грозно всички самолети по летището да имат еднакъв профил
..........
Comment
-
Това е "С" на Болховитинов.
Един жокер - когато пускате снимка на съветски самолет, гледайте снимката да не е от "История конострукции самолетов в СССР" на Шавров. Познават се по това, че са яко ретуширани. Иначе веднага става ясно от коя държава е самолета, което ниемоверно улеснява нещата.
В случая, след като ми светна, че самолета е съветски, се загледах в другите белези - двумоторен, съосни витла и най-вероятно скоростен бомбардировач, защото има остъкление в долната част на фюзелажа. На www.airwar.ru ми отне точно 5 минути да го фиксирам точно.If you believe everything you read, better not read.
Japanese Proverb
Comment

Comment