Вярно, тази в раздел "авиация" е за хвъркатите, дайте да не ги смесваме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадка - що е това?
Collapse
X
-
Познайте самолета, поне аз много бих се радвал ако днешната авиация малко се поразкара от класически схеми в стил 737/767/787/320 и т.н., просто е грозно всички самолети по летището да имат еднакъв профил
Иначе темата е само за неща които могат или поне имат теоритическа възможност да летят, танковете са в съседство.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеПознайте самолета, поне аз много бих се радвал ако днешната авиация малко се поразкара от класически схеми в стил 737/767/787/320 и т.н., просто е грозно всички самолети по летището да имат еднакъв профил
..........
Comment
-
Това е "С" на Болховитинов.
Един жокер - когато пускате снимка на съветски самолет, гледайте снимката да не е от "История конострукции самолетов в СССР" на Шавров. Познават се по това, че са яко ретуширани. Иначе веднага става ясно от коя държава е самолета, което ниемоверно улеснява нещата.
В случая, след като ми светна, че самолета е съветски, се загледах в другите белези - двумоторен, съосни витла и най-вероятно скоростен бомбардировач, защото има остъкление в долната част на фюзелажа. На www.airwar.ru ми отне точно 5 минути да го фиксирам точно.If you believe everything you read, better not read.
Japanese Proverb
Comment
Comment