If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снимката е фотошопната, защото на първия фрагмент, там където трябва да пише DANGER на въздухозаборника е заличено и то най-вероятно от теб. Освен това, да носи 6 ракети Sparrow ми се струва малко вероятно. Други елементи, също не се връзват
Коя година е първия полет на този "самолет"?
If you believe everything you read, better not read.
Japanese Proverb
И аз се съмнявам много да е реален самолет, 6 спароу и 4 сайдуиндъра са множко. Още повече че не се вижда как са закрепени сайдуиндърите, как не хвърлят сянка върху фюзелажа въпреки че слънцето грее откъм снимащия и как най-вече под тях се вижда нещо като клапи или отвори. Но все пак искрено се надявам за доброто на пико снимката да е на реален самолет, нямам никакво намерение да толерирам летящи чинии точно в тази тема.
Междувременно ето и един интересен самолет от мен, поне на външен вид ми е точно като от комикс
Attached Files
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
добре хайде то се видя че няма да можете да го познаете
това е Vought Модел 507 или по точно натуралния макет понеже прототипи няма
(проекта е от 1968-1969) това е предложение то на Vought по програмата VFX в което победител става Grumman с така известния Tomcat
самолета е с изменяема стреловидност на крилото (както и всички останали предложения по програмата)
Днес имам малко повече свободно време и забелязах, че тази тема нещо стои занемарена.
Относно самолета на Пилот - кабината показва, че става въпрос за скоростен самолет. Не е изтребител, не се вижда и бомбова шахта и е малко вероятно да е бомбардировач. За сметка на това, се вижда астрокупол, което е индикация, че самолетът трябва да има голяма далечина на полета. Най-логичният извод е, че става дума за разузнавач. Въпреки, че от машината очевидно се изисква възможно най-висока скорост, самолетът е витлов. Това показва, че става въпрос за самолет, летял в самата зора на реактивната авиация - до 1950 г. Съдейки по размаха на крилото, самолетът трябва да е и височинен.
Излиза, че търсим скоростен, височинен разузнавач, с голям радиус на действие създаден от края на войната, до 1950 г. Имам и подозрения, че става дума за американски самолет.
На www.airwar.ru погледнах американските разузнавачи от 1946та нататък, като гледах основно по-неизвестните. Бързо стигнах до - http://www.airwar.ru/enc/spy/f12.html
Готина загадка, тия дни, ако имам повече време ще измисля и аз нещо.
P.S Пико ще го помоля, да не се прави на интересен с разни макети и проекти, защото ако знае колко проекта имам в ученическите си тетрадки, свят ще му се завие.
Japanese Proverb
Авиацията не е само самолети и вертолети, а преди всичко личности. Затова реших като загадка да пусна не летателен апарат, а човек.
Ето нещо по-лесно като за начало. Кой е човекът най-вдясно на снимката, със светлия костюм?
Japanese Proverb
Comment