Валбо, прочете ли статията? Или проверяваш в устава?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Е че как няма? Те повечето въпроси са в стил "пътечка в Индонезия". Под половината въпроси всъщност се отнасят за някакъв значим авиационен проблем, останалите са фактология от справочници от типа на колко галона гориво носи някакъв конкретен модел самолет.Amazon написа Виж мнение
Американци какво да ги правиш. Ако не вкарат пропаганда не се чувстват спокойни.Thorn написа Виж мнениеАз се изложих още повече - 19. Ама не ми хареса въпроса за F-15 Еagle.
Comment
-
F-4 ли сложи? Аз се колебаех но накрая пляснах 15ката.Thorn написа Виж мнениеАз се изложих още повече - 19. Ама не ми хареса въпроса за F-15 Еagle.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
И според мен това е правилния отговор. Ф4 е много по-доказан в битки самолет от Ф15.gollum написа Виж мнениеАз сложих Ф-4, ама на мен ми се струва, че това е правилния отговор. Иначе аз изкарах 17, но на сигурно половината отгатвах. Но поначало нямам кой знае какви знания в областта.
Comment
-
Въпроса е: Which is considered one of the most successful fighter planes in history?
И F-15 си е правилен отговор. Сравнете колко свалени F-4 и колко F-15 има(заедно с експортните). Твърди се, че F-15 е свалил над 100 самолета при нито една загуба. Това ако не го прави one of the most successful...
Comment
-
http://www.novinite.com/articles/173...,+Boeing+Parts
Това не знам дали е истинско. Американска фирма ще строи завод за самолетни части за 9 милиарда лева в София. Ще се произвеждат части от горивната система и крилата за Боинг, Еърбъс, Бомбардиър и Ембреър.
Edit: Не намирам никакъв друг източник. Явно закъсняла първоаприлска шега. Не разбирам на кой полу-идиот са му смешни такива неща.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Тези от новините.ком, май нещо грешно са преписали
В "Капитал" пишат: "Американската компания Woodward започва да изгражда предприятие в България, в което ще произвежда части за самолетите на световни производители като Airbus и Boeing. Това ще е първото дружество в страната, което ще работи за световната авиоиндустрия. Чрез регистрираната тук "Уудуърд България" през следващите три години американският инвеститор ще вложи над 9 млн. лв. в подготовката и оборудването на цех за електромеханични компоненти и възли за сектора."
"Hit First, Hit Hard and Keep on Hitting" - sir Jackie Fisher
Comment

Comment