Валбо, прочете ли статията? Или проверяваш в устава?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Amazon написа Виж мнение
Thorn написа Виж мнениеАз се изложих още повече - 19. Ама не ми хареса въпроса за F-15 Еagle.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеАз се изложих още повече - 19. Ама не ми хареса въпроса за F-15 Еagle.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеАз сложих Ф-4, ама на мен ми се струва, че това е правилния отговор. Иначе аз изкарах 17, но на сигурно половината отгатвах. Но поначало нямам кой знае какви знания в областта.
Comment
-
Въпроса е: Which is considered one of the most successful fighter planes in history?
И F-15 си е правилен отговор. Сравнете колко свалени F-4 и колко F-15 има(заедно с експортните). Твърди се, че F-15 е свалил над 100 самолета при нито една загуба. Това ако не го прави one of the most successful...
Comment
-
http://www.novinite.com/articles/173...,+Boeing+Parts
Това не знам дали е истинско. Американска фирма ще строи завод за самолетни части за 9 милиарда лева в София. Ще се произвеждат части от горивната система и крилата за Боинг, Еърбъс, Бомбардиър и Ембреър.
Edit: Не намирам никакъв друг източник. Явно закъсняла първоаприлска шега. Не разбирам на кой полу-идиот са му смешни такива неща.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Тези от новините.ком, май нещо грешно са преписали
В "Капитал" пишат: "Американската компания Woodward започва да изгражда предприятие в България, в което ще произвежда части за самолетите на световни производители като Airbus и Boeing. Това ще е първото дружество в страната, което ще работи за световната авиоиндустрия. Чрез регистрираната тук "Уудуърд България" през следващите три години американският инвеститор ще вложи над 9 млн. лв. в подготовката и оборудването на цех за електромеханични компоненти и възли за сектора."
"Hit First, Hit Hard and Keep on Hitting" - sir Jackie Fisher
Comment
Comment