Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте да си подхванем изтърканата тема за най-добър танк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа
    твърдо е 4, иначе доста се различават от позицията на която аз ходих, а май ще се окаже че е мит че имало и Пантери.
    Aбе за пантерите и аз съм чувал че имало цяла рота трофейни(в смисъл руснаците ги пленили и понеже се чудели кво да ги правят ги хързулнали на нас)
    Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Ами след войната 4-ките май не са много повече, а това СУ-100 твърде цяло ми се вижда. А ти къде си ги намерил твоите? На мен ми казаха че към Ивайловград имало някакви.

Comment

ами югоизточно от елхово
        а Су-то и на мен така ми се стори.
        около него имаше 120мм мина невзривена, един ПТУР 50м зад него се беше забил в земята.
        не можах да се доближа до другите защото Су25 стреляха по тях с С5 и С24
        I love fucking army
        and she loves me, fucking me.

Comment

По пътя от Любимец (хубави дини) към Ивайловград, накъде по средата в дясно (от любиец ако се пътува) има някакви таралясници.

Comment

Panther бяха 15 според книгата на Митев. Pz III никога не сме имали, каквото и да приказват разни недоносени сайтчета.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
              Panther бяха 15 според книгата на Митев. Pz III никога не сме имали, каквото и да приказват разни недоносени сайтчета.
              Имаш в предвид книгата на Калоян Матев преполагам 8)
              НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

калоян матев не твърди такова нещо.пък и императора
                каза че е сайт

Comment

8) 8) 8)
                  В книгато му на една от снимките се виждат 10 Пантери а в статията си в списание "Клуб Модел" брой 3 пише че на 1 март 1946 г има 15 Пантери от които 14 изправни.
                  НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Прегледах книжката набързо и наистина не намерих колко са, но от снимките според мен не може да се вадят изводи.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

8) 8) 8)
                      Imperial Friedrich
                      Прегледах книжката набързо и наистина не намерих колко са, но от снимките според мен не може да се вадят изводи.
                      Елемаг
                      в статията си в списание "Клуб Модел" брой 3 пише че на 1 март 1946 г има 15 Пантери от които 14 изправни.
                      А сайта е този:

И там информацията е взета от тази статия.
                      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Лятото в България един приятел ми показа фантастични снимки на Т-4 правени някъде по границата с Турция. поисках му ги, но той ми каза, че не са негови. Помолих го да ме свърже с човекът който ги е правил. Е, все още чакам отговор и снимки.дано дочакам.
                        А колкото до Пантерите, търсете ги на границата ни с Гърция и Македония.Там са те
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А някаква по-точна насока? Аз говорих с Тъндъра и той е навит да ходим, даже сме си заплюли Витман (без той да знае ) за компания че беше казал че има Нива, А иначе ще вземемнякакъв джип под наем. Даже аз може да изкрънкам от лелята нейното много суперско фото-има 3-4 пъти помече мегапиксели от мойто.

Comment

Някъде в ъгълът на българия , там дето границата ни с македония и Гърция става обща. Мисля, че са там
                            Който ги намери ще бъде голям късметлия
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

На Беласица, стига бе, тя е като Витоша, ъгълът е Тумба, над 2000 м

Comment

8) 8) 8)
                                Е значи пак се въртиме в кръг. Иначе и на мен са ми казвали че са срещу линията Метаксас близо до Мелник. По-принцип и ние с Хан Соло сме планирали разходка до там с неговата кола но при тази информация става въпрос за доста километри вероятно напразно обикаляне. Трябва по-точна информация!
                                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Working...
                                X