Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Т-34-85 vs. Comet A34

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В "Танкомастер" разглеждат много подробно всички различия на Т-34, като се почне от корпус и ккупола и се стигне до вериги и колела. та там един брой е специално посветен на допълнителното брониране
    1. Изрично си пише че не са мрежи от легла
    2. На снимките от Берлин ясно си личи че не са такива
    Разбира се напълно е възможно в единични случаи да са се използували и такива и ти да си попаднал на снимки, но за масовата практика изрично си пишпе че са се използували специално изработенои мрежи.

Comment

добре, предавам се, пиши ми изказването в графа "западна прогнила империалистическа пропаганда, деградираща качествата на великолепната съветска бойна техника"

albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Като пристигнеш тук ще ти дам моят източник да прочетеш.

Гнилоч

Comment

надали ще имам възможност, но тъй като това лято най-вероятно ще съм на нова работа, смятам да си накупя много много източници и тогава лошо ти се пише
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хм. Защо смяташ че само ти можеш да си пазаруваш книжки????+това на мен ми е най-интересна морската тематика, а ти се оливаш предимно на бронетехника, при това германска.

Comment

щото повечето от нещата дето ги има тука ги няма там

интересува ме немска и съветска техника, обаче за съжалиене за съветската няма почти нищо в сравнение с немската - за немската са изписани планини материали и практически нищо не можеш да си съчиниш, докато за съветската има единични книжки.
              albireo написа

Comment

Мога да си поръчам от Озона, кофти е че книгите тежат повечко от моделите и транспортните бая натоварват цената. А тук за руските има доста, последно се чудех на една доста дебела книга само за Т-34, ама нещо нямах кеф и я оставих за по-късно.

Comment

Е, за тук е нормално - основните източници са руски (е, в съотвените книжарници има и по някои и друг англоезичен, но общо взето са рядкост), та по-голямата част от тях са посветени на руската/съветска техника и източния фронт.

Comment

Working...
                  X