А защо ги носите тези оръжия?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е оптималният калибър за лично късо нарезно оръжие...
Collapse
X
-
miau написа Виж мнениеА защо ги носите тези оръжия?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
miau написа Виж мнениеА защо ги носите тези оръжия?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеЩото можем, затова.Blackwolf написа Виж мнениеДобър отговор!
Comment
-
Nick написа Виж мнениеВинаги съм се чудел с какво са въоръжени air marshals, които тук се возят инкогнито в самолетите за отбрана от терористи. Може би нещо от този род?
.45 Шубо е направен с лек куршум за да се опрости конструкцията на пистолета, която при него е със свободен затвор. Не са имали предвид безопасността на околната публика.Last edited by DDD; 02-06-2016, 15:15.
Comment
-
miau написа Виж мнениеТова е най-лошият отговор.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеОтговорът може да не ти се нрави, но поне в САЩ това е истината - можем, носим. "Лош" е въпросът защо сме носели оръжието. Също както въпросът, задаван от някои, "Защо са ти толкова много оръжия?" В демократичното общество никой не задава такива въпроси. Това са отзвуци от развития социализъм - защо ти е жилище с повече от две стаи, защо ти трябва кола с мощност повече от 50 к.с., защо ти трябват повече от два вида хляб и три вида салам...
Comment
-
miau написа Виж мнениеутре мога да отида и да взривя някоя сграда и като ме питат защо съм го направил(а ще питат) аз да кажа "Защото мога".Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Nick написа Виж мнениеЩото можем, затова.
Tочно от 01:50 на първа част
Но за порт Артур не е прав - Брейвик застреля 77 души.Last edited by Dinain; 03-06-2016, 01:56."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Nick написа Виж мнениеАко се опитваш да доведеш отговора ми до абсурд, просто няма да обръщам внимание на коментарите ти, които и без това нямат нищо общо с дискусията за оптималния калибър (каквото и значение да влагаме в това понятие).
Comment
-
За самоотбрана, естествено ("щото ни трябва"). И за да упражним конституционното си право, дадено ни от Втората поправка на Конституцията ("щото можем"). Престъпниците имат друга мотивация, разбира се.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
Comment