Твърде непочтено е да пишеш такива неща за човек, когото едва ли познаваш. И да го познаваш, пак не е почтено да пишеш така зад гърба му. Бих ти цитирал цифрови данни относно Каркано и от друг източник, но сега някак си ми се отщя...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на някои типове леко пехотно оръжие
Collapse
X
-
Nick написа Виж мнениеТова, дето госпожата го разправяла за пушките, изхвърляни от вагоните... без коментар.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЗащо бе Ник, какво му е смешното? Ти в онези времена живял ли си, или само живееш в книжките и фантазията си? От дядо ми, участник във войната, съм чувал и по-странни неща. Рабира се не говорим за масова практика, просто на война стават странни неща. Мнението ти е поредното доказателство как само няколко десетилетия са нужни, за да започне мнението на "експертите" драстично да се разминава с простичката реалност на хорицата живели в онези трудни времена.
Аз цитирам книга, написана от уважаван полковник, той ми обяснява за дедо си...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
В рамките на Програмата "Барбара", Германия дава на България 15 000 пушки система Манлихер-Каркано взети от Италианския Експедиционен Корпус на Балканите, който след Септември 1943-та е разформиран от самите немци.
Преди това в края на 20-те години, Мусолини праща , като подарък на Цар Борис 5000 пушки от тази система.Така, че по данни на Централния Военнен Архив официално в България е имало 20 000 пушки.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
майор написа Виж мнение.. Интересува ме третато изделие отгоре надолу.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
Личи , че тука са писали/пишат вещи хора , та пускам това питане:
Имате ли информация за немски автомат с процесор , който се зарежда направо с куршуми (или незнам какво си джепане там , но не с патрони) и така бълва неимоверно много парчета за време?
П.С.: Опитах с Google но и "той" не знае! ^
Comment
-
Гост
Даа, точно G-11 Heckler & Koch беше! Йей! Браво бе! Ами от една книга (художествена литература) го четох и излиза , че автора е украсявал! ^
Ей я статията в Уики-то:
Звяр ...
П.С.: Утре ще си я изчета на бодра глава.
Comment
-
Гост
Comment
Comment