Sailor_Malan написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Михаил Калашников почина на 94г.
Collapse
X
-
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
-
Мерси ти казвам за 2 кила железария. Пробвах и SP-01 преди да си купя G17 ама никакси не ме грабна. 226 по тия ширини няма много, ако не се бръкнеш пари като за качествен AR-15 дериват - примерно за STI Competition или за S&W M&P15, а 228 ми се губеше из пръстите и пак не ме грабна. А чак до колекция може би няма да го докарам. Освен АКто с нов приклад, и още туй онуй се предвижда евентуално един Ремигтън 700 SPS или 11 XP Trophy Hunter на Савидж и май ще съм до тука. Втриса ме при мисълта за вадене на колекционерско разрешително и нови разправии с КОС за това, а спортното поне го извадих вече. Въпреки, че се облизвах на едно СВТ, пък и не струваше много пари. Да прощавате дето се отклонихме от тематаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнение. Да прощавате дето се отклонихме от темата
ПП. Всичко това стриктно по темата за Калашников!Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеЗаден ход? Отклоняваме се - а кой се изрепчи да пише за Глок и "карантйте" му и как съм бил неграмотен?
Comment
-
Многоуважаеми ти колко патрона си изстрелял и с какъв Глок, та ги пишеш тия работи?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеМногоуважаеми ти колко патрона си изстрелял и с какъв Глок, та ги пишеш тия работи?
Comment
-
akvadum написа Виж мнениеЧе има ли значение колко патрона съм изтрелял ? Ти си изтрелял повече от мене , но това с руски патрони не е само мое наблюдение , може би е от патроните ! Глок 17 ... Австрийско производство !
То и за какво е темата? Вече извървяхме "класиката" по темата АК, че не бил конструкция на Михаил Калашников, дето нищичко не разбирал, че откраднал дизайна на StG 44, а истината е, че ако въобще има кусур пушката е в необходимостта да похарчиш кажи речи още толкова колкото струва преработената за лов и спорт за нов приклад, тактическа дръжка и уивър база, ама то и по AR-15 дериватите обикновено има какво да се гласи и като сметнеш цената на ъпгрейда и цената примерно на SR556 на Ругер или на М&Р 15 и врътнята да стигне до тук и се оказва, че за парите за АR-15 може да си купиш ъпгрейднато АК и няколко хиляди патрона.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеНещо някой бъркат в оценките си. Оръжията си имат имена и някакви подробности не бива да умаловажават заслугите на създателите им.
Няма конструктор, който от нулата да е създал всичко. Чертеж, стругарски и фрезистки неща, а да си отлее сам метала нужно ли е, че да бъде на 100 процента признат ?
АК си е на Калашников, също толкова колкото МиГ-овете са на Микоян, но това по никакъв начин няма да промени позицията на името му в историята на оръжията.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениенякакви подробности не бива да умаловажават заслугите на създателите им....Няма конструктор, който от нулата да е създал всичко. Чертеж, стругарски и фрезистки неща, а да си отлее сам метала...
За да не съм празнословен, ето един пример от долните две монографии:Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гледам заглавието (Михаил Калашников почина на 94г.) и се замислих. Само 6 години не му достигнаха да закръгли столетие. Столетие, на което е гравирано и неговото име. Патриот, войник, гениален конструктор. Не са много хората които могат да се похвалят с такова нещо.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеГледам заглавието (Михаил Калашников почина на 94г.) и се замислих. Само 6 години не му достигнаха да закръгли столетие. Столетие, на което е гравирано и неговото име. Патриот, войник, гениален конструктор. Не са много хората които могат да се похвалят с такова нещо.
Comment
Comment