Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Михаил Калашников почина на 94г.
Collapse
X
-
Nick написа Виж мнениеЛека му пръст на войника.
Колкото трилинейната пушка обр. 1891 г. е конструирана от Мосин, толкова и АК е конструиран от Калашников.
Comment
-
кало написа Виж мнение
Иначе R.I.P. Калашников. Може би е и ще остане най-известното име в оръжейната история.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеИ аз не съм чувал глупости в СNN, BBC, Дискавъри, Хистори и прочее, така че източниците са сериозни....... там не работят журналисти, а изключително оръжейни експерти.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
akvadum написа Виж мнениеЗападните СNN BBC казват че Калашников си калашников .... даже и немците не споменават нищо и го канят да направи някоя друга пушка , а това че ти говориш глупости никой не го е грижа !Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеУспокой топката и се дръж прилично. Поработи над факти, правопис и пунктуация и пак ела да пишеш.
Comment
-
akvadum написа Виж мнениеАми неграмотен съм , имам 5 по литература ! Виждам че имаш познания по литература ... ама познания от създаване на оръжие хич ! Някой хорица до ден днешен не правят разлика между черно и бяло !Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеКонструиран е от колективите на поне две КБ. Има писано доста по въпроса.
Comment
-
akvadum написа Виж мнениеДа бе как не се сетих .... Онзи инженер Глок създаде само пластмасата за пистолета , и от колективите поне на две КБ бе създаден скелета и карантийте на пищолетаНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
Comment