Кой танк бихте предпочели?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Знам и други велики Болгари. Виж моя подпис.
От собствената си омраза - вие не да се крият зад големите имена.Comment
-
Еми там ти е грешката.Т-90 никога не се доближавал като характеристики до М1А2.Но пак повтарям ,че двата танка са конструриани по различни концепции.Опитите Т-90 да се модернизира ,вече по друга концепция са обречени на неуспех.Руснаците го осъзнават това и вече разработват нов танк.кристално ясно е само, че и ти създаваш тролинг и флейм в темата, защото не участваш по същество в разговора с каквито и да е аргументи. Пак ще повторя, ако не желаеш да играеш единствено ролята на трол в тази тема, то аргументирай поне едно от мненията си - със съответните данни и източник, позволяващи някакъв извод. С оглед естеството на завързалия се спор (силно казано, щото в спора твърдения и аргументи имат и двете страни, а в случая - такива има само в моите постинги), обаче, и подписа ти, съмненията, че страдаш от религиозна предубеденост май са основателни.
Пак ще повторя основното си твърдение - а именно - Т-90А и М1А2 са с равни възможности (подвижност, защитеност, огнева мощ), общо-взето, като единият или другият имат малки преимущества в дадени сфери (запас от ход, проходимост, експлоатационни разходи, бойна скорострелност, АСЦ - Т-90, панорамен прицел, БИУС, качество на топловизионната картинка - М1А2), по-големи за Т-90А в далечния танков бой заради наличието на УР.Comment
-
Знам си аз, че нямат аналог, знам... 
Не, просто ми стана интересно, защото преди време бях гледал подобно моделиране само, че срещу Лео2. И там всички германски танкове дадоха фира. Сега тук и абрамсите - за скрап.
Затова питах Кало, като човек, който разбира, да ми обясни. Не съм желал конфронтации или да се зевзеча...
Вече ми е ясно.Comment
-
Но това не означава, че Т-90 - най-лош танк в историята.
Т-90 - не е лош танк. Нов танк - ще е най-добри.
Comment

Comment