1. Това не е Тамара - справка нетя. Останалото няма да коментирам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
C-200?
Collapse
X
-
Sailor_Malan написа Виж мнение1. Това не е Тамара - справка нетя. Останалото няма да коментирам
Тамара:
Comment
-
Включително и в сайта на производителя.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
А, що? То и без друго пълнежа е важния, не дали ще го вози КамАз или Татра. Пък и производителя да си крие експортния продукт ми е леко странноКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
2) Не дава достатъчна точност за захват;
3) И да даваше, тоя кютук е с полуактивно насочване.
Все пак, ако ще обсъждаме някакви конкретни характеристики, нека не ползваме термина "кютук", защото 2 Ф-117 и командирският Ф-16 на "Трипъл никел" се блъснаха точно в такива "кютуци"... Всяка система си има своите възможности за времето си, в крайна сметка, кой каквото има - това си ползва (да не забравяме, че този "кютюк" все още пази и нашето небе...)."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Все ще му намерят чалъма с един - два пробни полигонни пуска(сещам се примерно за пуск по данни от СРТР и включване на съпровождащия радар в крайния участък на траекторията - примерно на 60 километра от целта). Сръбски Ангари ли са отвяли всичките три гарги?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеВсе ще му намерят чалъма с един - два пробни полигонни пуска(сещам се примерно за пуск по данни от СРТР и включване на съпровождащия радар в крайния участък на траекторията - примерно на 60 километра от целта). Сръбски Ангари ли са отвяли всичките три гарги?
Сърбите нямат С-200, но и С-125 е доста "древна" система - просто направих паралел..."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Лично мен без да съм чел много ме съмнява С-200 да води на полуактивно насочване целта от пуска когато целта е на 200км, по-скоро е в началото радиокомандно и едва на крайния етап полуактивно.
Колкото до дали една система е стара - страшно много зависи от личния състав и тактиката. Ако не ме лъже паметта всички загуби над Югославия (1 Ф-16 и 1 Ф-117) бяха причинени само от един дивизион С-125 под командването на един полковник, като същевременно е имало още много дивизиони С-125 и Куб,но само този явно се е разписвал - явно не е само до железария. Тоест войната е хора срещу хора, не само техника срещу техника.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеА, що? То и без друго пълнежа е важния, не дали ще го вози КамАз или Татра. Пък и производителя да си крие експортния продукт ми е леко странно
Не мисля, че към момента се предлага за износ. Поне аз не съм срещал такова инфо.
Sailor_Malan написа Виж мнениеВсе ще му намерят чалъма с един - два пробни полигонни пуска(сещам се примерно за пуск по данни от СРТР и включване на съпровождащия радар в крайния участък на траекторията - примерно на 60 километра от целта).
piston написа Виж мнениеС-125 е доста "древна" система - просто направих паралел...
Comment
-
ако вместо С-125/Куб имаха С-200, нищо нямаше да свалятКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
piston написа Виж мнениезащото 2 Ф-117 .......... се блъснаха точно в такива "кютуци"... .
Comment
-
2-рият Ф-117 е ударен от осколки на ракета, взривила се близо до него, но успява да кацне на резервно летище. Установено е, че не подлежи на възстановяване. Случаят е някъде от април или май 99-та. От ракетен огън, но май вече - от ПЗРК са повредени, а впоследвие - загубени или отписани един А-10 и един Хериър на морската пехота.
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеЛично мен без да съм чел много ме съмнява С-200 да води на полуактивно насочване целта от пуска когато целта е на 200км, по-скоро е в началото радиокомандно и едва на крайния етап полуактивно..
Проблема на всички тия схеми е енергетиката. Ако се погледне модела в детайли, лесно се вижда колко е "теоретичен". На практика са нужни точности от порядъка на S-band, например Иджис със SPY-1.
.... Но все пак и тук има граници - ако вместо С-125/Куб имаха С-200, нищо нямаше да свалят. Просто не виждам как ще стане. Рабира се, това си е мое любителско ИМХО, може да съм в грешка."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
Comment