Хубави и интересни снимки! Аз имам малко 7,62х54 българско производство от средата на петдесетте. Опаковани са по 10 патрона както казваш. Руснаци, китайци, албанци, унгарци и чехи ги опаковат по 20. Българските гилзи се считат за едни от най-добрите по качество. Това имаше значение до преди 10-15 години, когато нямаше почти никакъв внос на 7,62х54 и много хора презареждаха патрони. Сега никой не го прави, защото пазара е залят с тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Български патрони
Collapse
X
-
Гост
-
valo написаСлед като са от петдесете години - то тогава те са опаковани в сандъци, съдържащи по 4 цинкови кутии по 250 патрона. Опаковани са по 10 броя, но не в кутийки, а са завити в хартия и са стегнати с канап. Общо 1000 броя в сандък.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
-
Аз имам два вида.На 12 часа е числото 10.На 6 часа е годината 61 и 64 съответно.На 3 часа единият има петолъчка, а другият на 4 часа-забележи само- има триъгълник.Иначе са си стандартен Маузер 7.92х57То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment