.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Български патрони
Collapse
X
-
Гост
-
Значи патронът беше български с клеймо от 1926 година ако се нелъжа.Човекът тъкмо го беше намерил на селото си-събитието се случи през 1996 година, когато все още нямаше ментета.Бяха му дали този патрон и една шепа най-различни.Така че смея да заявя най-сериозно и отговорно, че патронът си е баш оригинален.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Същият надпис като Кока Милованович има.За годината ще те излъжа-не съм си виждал колекцията от три години. Имам също така Берданов патрон произведен в Карлсруе.
Имам и 11.43мм патрон Шобо с алуминиевият куршум.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Шобото е на DWM обаче е обезопасен-с дупчица-така го взех навремето то един колекционер-но какво да се прави ами хич.Аз такъв патрон другаде не съм виждал-сега ти казваш за още един -значи стават два.
Та оттук изниква следният въпрос-де е пищова?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Няма как да са внесени два-три броя. Аз този патрон го купих от един колекционер заедно с още шепа други патрони преди 8 години. този дядо тогава ми каза, че като млад офицер през 50-те години е работел в някакъв склад където са бракували стари пушкала и оттам си е направил колекцията от патрони.Наистина става интересно ако иското пищолчето.
А колкото до Агоп, той твърдеше, че единствен в България има щик за чешки картечен пистолет-забравих марката. Аз също си мислех, че неговите бройки са единствени внесени от него у нас, докато преди 6 месеца най-доброто ми аверче , гостувайки в селото на бабата на приятелката си, някакъв дядо не му продал същият такъв щик за 15 лева. Така че в България Всичко има.Виж си колекцията от патрони и ще разбереш какви системи има у нас-и от пиле мляко!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Като продавахме оръжията от ОСО беше голямо шоу. А най-весело беше като продавахме малокалибреното оръжие. Продажбите ставаха по добре познатия на всички живели преди 1989-та година начин - записваш се и чакаш да ти дойде реда...евентуалноПроблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
Comment