valo написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БОРСА
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Щик
Продават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя ,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.Last edited by Imperial; 03-07-2005, 23:09.България
Comment
-
Mr.MadMan написаПродават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,да не ме ебават нещо ,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.
Comment
-
Mr.MadMan написаПродават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,да не ме ебават нещо ,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.
Comment
-
Извинете , че навлизам малко встрани от темата , ама искам да попитам от къде мога да си намеря някакъв добър меч от пластмаса , ама не от тези детските дето се продават по сергийте за играчки , ами някакъв който да е добре изработен и да е копиран от оригинал?
Питам защото тренирам бойни изкуства и ми трябва такова чудо
Comment
-
Baga-Tur написаИзвинете , че навлизам малко встрани от темата , ама искам да попитам от къде мога да си намеря някакъв добър меч от пластмаса , ама не от тези детските дето се продават по сергийте за играчки , ами някакъв който да е добре изработен и да е копиран от оригинал?
Питам защото тренирам бойни изкуства и ми трябва такова чудо
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Mr.MadMan написаПродават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,да не ме ебават нещо ,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
ПОМОЩ !!!
Търся под дърво и камък глава за затвора на турски Маузер М1871/87.
В краен случай кандисвам и на технически грамотен чертеж.
Comment
-
Не знам какво точно ти трябва, но тук има цял куп части за турски маузер:
http://search.ebay.com/mauser_W0QQso...trypageZsearch
Comment
-
Гост
TVV написаНе знам какво точно ти трябва, но тук има цял куп части за турски маузер:
http://search.ebay.com/mauser_W0QQso...trypageZsearch
Comment
-
Гост
TVV написаОсвен по еВау е много възможно да продават части в някой специализиран сайт, но тези сайтове Nick би ги знаел, аз понеже такива неща не събирам и си нямам и представа къде да търся.
Comment
Comment