valo написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БОРСА
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Щик
Продават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.
Last edited by Imperial; 03-07-2005, 23:09.България
Comment
-
Mr.MadMan написаПродават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,да не ме ебават нещо,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.
Comment
-
Mr.MadMan написаПродават ми 2 щика.Един за Mauser k98 и един за Mannlicher 95.Цената е 100лв за 98 и 75лв за 95,молбата ми е ,тъй като нищо не разбирам дали мове да ми пусне снимки на двата за да ги видя,да не ме ебават нещо,и по какви параметри мога да направя коментар на цената и добра ли е цената,разбира се.Ако мове да са един до друг за да добия представа за големината им.
Comment
-
Извинете , че навлизам малко встрани от темата , ама искам да попитам от къде мога да си намеря някакъв добър меч от пластмаса , ама не от тези детските дето се продават по сергийте за играчки , ами някакъв който да е добре изработен и да е копиран от оригинал?
Питам защото тренирам бойни изкуства и ми трябва такова чудо
Comment
-
Baga-Tur написаИзвинете , че навлизам малко встрани от темата , ама искам да попитам от къде мога да си намеря някакъв добър меч от пластмаса , ама не от тези детските дето се продават по сергийте за играчки , ами някакъв който да е добре изработен и да е копиран от оригинал?
Питам защото тренирам бойни изкуства и ми трябва такова чудо
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
ПОМОЩ !!!
Търся под дърво и камък глава за затвора на турски Маузер М1871/87.
В краен случай кандисвам и на технически грамотен чертеж.
Comment
-
Не знам какво точно ти трябва, но тук има цял куп части за турски маузер:
http://search.ebay.com/mauser_W0QQso...trypageZsearch
Comment
-
Гост
TVV написаНе знам какво точно ти трябва, но тук има цял куп части за турски маузер:
http://search.ebay.com/mauser_W0QQso...trypageZsearch
Comment
-
Гост
TVV написаОсвен по еВау е много възможно да продават части в някой специализиран сайт, но тези сайтове Nick би ги знаел, аз понеже такива неща не събирам и си нямам и представа къде да търся.
Comment
Comment