valo написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БОРСА
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Гост
Comment
-
brandmajor написаПара, и двете неща са интересни. Дай цена и ще видим дали ще ми изнася.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Гост
Политкомиссар написаНезнам дали някой от вас има да ми продаде този модел щик за АК.Но и всякаква информация от каде може да се намери няма да ми е излишна(само не споменавайте КРИСТАЛ :grrr: )
Модел: - KM 87 - Kampfmesser (KM) 1987г.
Производство: Източна Германия
Comment
-
Аз искам тази за Златоустовските Хладни оръжия (10 лева, ако очите не ме лъжат). Ако можеш да я прибавиш към другите две, които отпреди си бях заплюл, ще съм ти благодарен. Би трябвало да си идвам в България юли месец и тогава ще ти ги платя и ще ги взема.
PS на "Russian Arms and Armour" не мога да видя цената
Comment
-
Гост
-
Гост
TVV написаАз искам тази за Златоустовските Хладни оръжия (10 лева, ако очите не ме лъжат). Ако можеш да я прибавиш към другите две, които отпреди си бях заплюл, ще съм ти благодарен. Би трябвало да си идвам в България юли месец и тогава ще ти ги платя и ще ги взема.
PS на "Russian Arms and Armour" не мога да видя цената
Comment
-
Парабелуме, спомнявм си че ми беше казал, че до тебе някъде (в USA-a) имало магазинче за реплики на различни ордени (включително и Железни Кръстове) ама майче бяха на безбожни цени въпреки че са реплики...
Иначе темата е мн. интересна: даста неща си харасах ама ще видим да си намеря някой спонсор за евентуална покупка ...xexe"Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"
Comment
-
Гост
red777 написаНякой знае ли колко струва къса евзалийка (леко раждива)
Има и изключения, но обикновено цените на този тип пушки варират от 60 до 300 лв. Според зависи...
Comment
Comment