If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам дали някой от вас има да ми продаде този модел щик за АК.Но и всякаква информация от каде може да се намери няма да ми е излишна(само не споменавайте КРИСТАЛ :grrr: )
Модел: - KM 87 - Kampfmesser (KM) 1987г.
Производство: Източна Германия
Незнам дали някой от вас има да ми продаде този модел щик за АК.Но и всякаква информация от каде може да се намери няма да ми е излишна(само не споменавайте КРИСТАЛ :grrr: )
Модел: - KM 87 - Kampfmesser (KM) 1987г.
Производство: Източна Германия
Не вярвам да го намериш в България, освен ако някой не го е внесъл за личната си колекция. Потърси в някой аукцион. Но цената му ще е дебела, защото е произведен в малка серия.
Аз искам тази за Златоустовските Хладни оръжия (10 лева, ако очите не ме лъжат). Ако можеш да я прибавиш към другите две, които отпреди си бях заплюл, ще съм ти благодарен. Би трябвало да си идвам в България юли месец и тогава ще ти ги платя и ще ги взема.
PS на "Russian Arms and Armour" не мога да видя цената
Аз искам тази за Златоустовските Хладни оръжия (10 лева, ако очите не ме лъжат). Ако можеш да я прибавиш към другите две, които отпреди си бях заплюл, ще съм ти благодарен. Би трябвало да си идвам в България юли месец и тогава ще ти ги платя и ще ги взема.
PS на "Russian Arms and Armour" не мога да видя цената
понеже аз единствен внасям в България-другите антиквари все изнасят затова ще ви покажа с какво се сдобих и същевременно го продавам, защото ми се повтаря. Щик за Шведски Маузер обр.1896 година
Attached Files
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Парабелуме, спомнявм си че ми беше казал, че до тебе някъде (в USA-a) имало магазинче за реплики на различни ордени (включително и Железни Кръстове) ама майче бяха на безбожни цени въпреки че са реплики...
Иначе темата е мн. интересна: даста неща си харасах ама ще видим да си намеря някой спонсор за евентуална покупка ...xexe
Някой знае ли колко струва къса евзалийка (леко раждива)
Къса евзалийка е много общо казано. По принцип военните капсулни пушки са по-скъпи от масовите ловни, да не говорим за карабините. От голямо значение е състоянието на пушката. Ръждата е най-малкия проблем. Важно е състоянието на приклада, механизма и пружините. Доколко пушката е комплектна/без липси/, има ли някаква работа по нея от "компетентни майстори" и не на последно място - история и произход.
Има и изключения, но обикновено цените на този тип пушки варират от 60 до 300 лв. Според зависи...
Comment