Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форум за колекционерите на оръжия и милитария?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За езиците

:tup: Немският език не ми е силата и затова приемам с готовност всички поправки. Моите източници, също понякога цитират некоректно, някой данни и езикови четения. Вероятно сте забелязали, че по тази причина, приемам винаги коректно обосноваяните твърдения и разночетения. Това всъщност е целта на занятието. Нали!
    От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

много трудно ще си намериш. аз лично не знам

Comment

Не разбирам какво пише Юлиан. Понеже и аз имам трудности, вероятно е някаква грешка!
        :1087: Пускам нещо много хубаво, което за жалост беше в ръцете ми за много-малко време. А е много интересно и рядко изделие. Пробвайте се да го идентифицирате. Успех!!! :rock:
        Attached Files

Comment

А де!
          Прилича на ингилизко изделие направено в Лиеж Белгия. Изхвъргачът му е тип "Булдог", ръкохватката тип "Констейбълъри". Използва патрони с централно възпламеняване.От снимката съдя, че калибърът му е между 10 и 12 милиметра. Обаче какво е това на снимката не мога да се сетя.
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

танкиста от Харков написа
            Не разбирам какво пише Юлиан. Понеже и аз имам трудности, вероятно е някаква грешка!
            :1087: Пускам нещо много хубаво, което за жалост беше в ръцете ми за много-малко време. А е много интересно и рядко изделие. Пробвайте се да го идентифицирате. Успех!!! :rock:
            Това е вече от сферата на Парабелума, аз си нямам и идея.

Comment

Магазин за средновековно средноазиатско оръжие!
              На френски, английски и руски език
              Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Сайта не е лош , но цените са много соленички
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Страхотен сайт: едва ли някой ще пазарува скоро оттам, но нещата там определено служат като модел за тези, които предпочитат принципа "направи си сам". Благодаря, Историк.

Comment

re:kapitan

оръжията модел до 1870г. за които няма съвременен боеприпас не подлежат на контрол(без значение дали са предно пълнещи или не), а за всички останали трябва да имаш документ за произход ама официален, а не написан на лист от тетрадка от комшията.
                    Last edited by Док Холидей; 06-12-2004, 15:02.
                    No one can guarantee success in war,but only deserve it.

Comment

Някой хора нямат такива документи и държат цялата си колекция в мазата-скрита от хорските погледи.
                      Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                        Някой хора нямат такива документи и държат цялата си колекция в мазата-скрита от хорските погледи.
                        Хм, а ти виждал си такива хора?

Comment

Какво е това чудо???

Преди време ми попадна това нещо и много се дзверих и така и не ми стана напълно-ясно, какво е това изделие. Е, имам някаква представа, но не е това, което ще удовлетвори колекционера любител. Бързам да успокоя духовете! За жалост, не е мое притежание! За жалост!!! Иначе изглежда и работи добре. Патрон 9 пара, механизмът е ясен. Обаче моделът и страната производител?? Тя е ясна, но все пак??:wall:
                          Attached Files
                          Last edited by танкиста от Харков; 01-02-2005, 16:10.

Comment

Просто като боб-това е Югославски пистолет ЧЗ-99

Много нов и не представлява интерес за мен

Comment

Еее, много си бърз! изчакай някой да помисли малко!!!

Comment

Ами аз си помислих, че искаш да разбереш какво е това оръжие.

Comment

Working...
                                X