Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За всички дето не знаят: на 24 май в Пловдив се открива изложба на модели. считайте се поканени, аз съм замъкнал 15 парчета, а ако ми кефне и още няколко пъти по толкова може да занеса. Имам няколко много добри дето си заслужава да се видя. Примерно S35 originalen i a germanska sluжба, АМХ 30, изчадието на Хелер приведено в приличен вид, и още доста други.

Comment

колко време ще трае изложбата?
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

седмица.

Comment

az mai she se zavurtia, pokrai sichkite drugi subitia
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами гледай за една Меркава в 1/72, моя щее, утре ще дам пълен списък на моделите които вече съм занесъм, а се глася още 5 да примъкна.

Comment

а ти кога ще си там
              albireo написа

Comment

на 24 на откриването,, аз сега ще разуча какъв е максимално късният транспорт за Пловдив, и евентуално ще се мерна на срещата, ако и това да е свързано с доста дискомфорт после.
                Сеа се чудя дали да не замъкна още 5 танка, ей така за кръгло число, вчера си реставрирах стария Тигър.

Comment

Да си кажа какво съм занесъл
                  Pz 4
                  Pz5
                  Pz 6B
                  Stug IV
                  S35
                  S35 на германска служба
                  Т-34/76-42
                  КВ-1Е (много интересен фински камуфлаж)
                  Sd.Kfz 7/2
                  Леопард 1А4
                  Леопард 2 А5 ASW
                  Меркава 3
                  Абрамс
                  АМХ 30
                  Чаканджър 1
                  А се каня да занеса още
                  Pz6E
                  Шеридън (много интересен камуфлаж от "калната война")
                  Pz2
                  Кромуел
                  Комета
                  Леопард 2А4
                  но тези още са си в къщи и нищо не е сигурно за тях, докато предните са вече там.

Comment

Купих си нов танк, Pz 3 М, на ревел, мнооооого качествен модел, много изпипани външни повърхности, кеф на бучки, е шанцовите инструменти отново са излети заедно с крилете, ама всичко ревелско е такова, иначе много ме радва моделът, ако се напна малко може да го довърша за изложбата и да занеса почти пълна гама от германски модели (за радост на германофилите), само Pz 1 го нямам, ама него го прави само една фирма и в бг-то не се намира, иначе ще има и всички следвоенни,.

Comment

Хм Pz 3 L е същият като М само дето няама щитове, а би трябвало повечко да се различават.
                      Леопард 1, Леклерк и Мердер на Ревел са страхотни китове.
                      На мердер и оръдието и картечницата са многи добре направени, и са подвижни, има и ракета, възможно е кърмовият люк да се направи подвижен , за съжаление няма интериор. но иначе страхотен модел.
                      Леклерк, също много готи, оръдието е подвижно, но цветът е отровен,
                      Леопардът е върхът, може да се направят доста варианти защото има два вида решетки за въздух, два вида кутия за полевият телефон. два варианта на калници, за модел с престилки и без тях, може да се направят абсолютно всички варианти с лята кула нлагодарение на това че допълнителната броня е отделен детайл, а ако се вземе и Италерският (екс ESCI) модел може да се събере пълна серия Леопард 1.

Comment

Pz 3 M i L им открих минималната разлика в китовете. а иначе за Мардер нали казах че е добът? и имам малка забележка: димовите гранатомети ми се видят тънички нещо.
                        А скоро ще трябва да си сменя килима, 'щото е такъв цвят че някоя чаркалка като избяга и се скрие там сума време не мога да я намеря, в частност от вчера много успешно се крие един вентилатор на същият този Мердер.

Comment

вентилаторът все още не мога да го намеря Но вече си имам нов самолетоносач, Хорнет, много приличен кит,, даже си има два варианта на авиогрупата, торпедоносци и Б-25-тата на Дулитъл, да съм го зглобил вече ама тези серсеми са забравили да дадат камуфлажа на Митчелите.

Comment

ти си харесай в нета някой Pz.I
                            albireo написа

Comment

Аз съм си харесал, ти ми кажи по какъв начин да го окажа? адрес на магазин или каталожен номер на фирма. Иначе скоро може да си закупя няколко (4-5) линкора.

Comment

ами няма ли го на някаква страничка просто да ми покажеш линк?
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X