If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе Имперъл, много бързо бачкаш, предполагам това Т-34 сега го правиш и ни го показваш в различни етапи?? На мен и двата модела много ми харесват :tup: Само ако не беше толкова отровно зелено
абе бързо то... ако бях толкоз добър, колкото трябваше, модела от начало до край не би трябвало да ми отнеме повече от 2, макс. 3 часа (без текстуриране) правя си го с образователна цел и затва се бавя доста
Гоги, виж в темата "Вашата Военноисторическа Колекция" последните ми постове, може да ти харесат някои книжки
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
За тези дето не четат старите мнения ще повторя списъка на магазините в Шопско:
Лозенец: на спирката на Кемпински Зогравски гледано към Хладилника първата пряка в дясно на 30-40 м
Овча Купел: спирката на автогарата, пресечката срещу гарата през тр. линии
Младост 1: зеленчуковия пазар.
Малкия ЦУМ: 3 етаж
Както и в Бонжур, ама там има само на Ревел.
Аз си пазарувам от този в Лозенец
1. защото ми е на 200м
2. защото е най-добре зареден.
Освен Италери скоро се очаква и внос на Аттак
А сега се сетих има и едно магазинче за козметика на Плиска ама там са страшно малко.
Новинка (може и да съм го казал ама съм отнесен и забравям) първата седмица след 24 май в Пловдив ще има изложба на модели, т.е. всеки да си приготви играчките и да си ги донесе
Аз поне няман унфо да се продават в БГ-то руски модели, сега, Звезда повечето са с Италерски матрици, Моделист също пакитират чужди , Принципно от танковете най-добри са на Ревел (като изключим старите матрици) руските са привлекателни с това че правят разни апокрифни модели. Сетих се PST са руски (или от републиките) но от тях по магазините се валят само единични бройки. Аз лично най-много харесвам магазина в Лозенец защото мога дфа отворя кутията и подробно да разгледам модела.
Вчера си взех два Т-34-85 на AER, молдовска фирма, не са нищо кой знае какво, трайват се.обаче поради наличието на смолни детайли са на доста "солени" цени, единият е с колесен трал другия с къла за еипетската 122мм самоходка, декалите са симпатични, най-странно е защо на египетското са дали декали за АСУ-57 :? А съъдейки по инструкцията китът без никакви екстри предлага 22 вида декали, при това много интересни. от AER има и други интересности, примерно аеро шейна (25 кинти), или РСЗО на верижно шаси (32 сребърника), при посредствено качество, това са само китове са маниаци, предвид цената и качеството. Тръпката е екзотичността на модела.
Comment