За всички дето не знаят: на 24 май в Пловдив се открива изложба на модели. считайте се поканени, аз съм замъкнал 15 парчета, а ако ми кефне и още няколко пъти по толкова може да занеса. Имам няколко много добри дето си заслужава да се видя. Примерно S35 originalen i a germanska sluжба, АМХ 30, изчадието на Хелер приведено в приличен вид, и още доста други.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм 2
Collapse
X
-
Да си кажа какво съм занесъл
Pz 4
Pz5
Pz 6B
Stug IV
S35
S35 на германска служба
Т-34/76-42
КВ-1Е (много интересен фински камуфлаж)
Sd.Kfz 7/2
Леопард 1А4
Леопард 2 А5 ASW
Меркава 3
Абрамс
АМХ 30
Чаканджър 1
А се каня да занеса още
Pz6E
Шеридън (много интересен камуфлаж от "калната война")
Pz2
Кромуел
Комета
Леопард 2А4
но тези още са си в къщи и нищо не е сигурно за тях, докато предните са вече там.
Comment
-
Купих си нов танк, Pz 3 М, на ревел, мнооооого качествен модел, много изпипани външни повърхности, кеф на бучки, е шанцовите инструменти отново са излети заедно с крилете, ама всичко ревелско е такова, иначе много ме радва моделът, ако се напна малко може да го довърша за изложбата и да занеса почти пълна гама от германски модели (за радост на германофилите), само Pz 1 го нямам, ама него го прави само една фирма и в бг-то не се намира, иначе ще има и всички следвоенни,.
Comment
-
Хм Pz 3 L е същият като М само дето няама щитове, а би трябвало повечко да се различават.
Леопард 1, Леклерк и Мердер на Ревел са страхотни китове.
На мердер и оръдието и картечницата са многи добре направени, и са подвижни, има и ракета, възможно е кърмовият люк да се направи подвижен
, за съжаление няма интериор. но иначе страхотен модел.
Леклерк, също много готи, оръдието е подвижно, но цветът е отровен,
Леопардът е върхът, може да се направят доста варианти защото има два вида решетки за въздух, два вида кутия за полевият телефон. два варианта на калници, за модел с престилки и без тях, може да се направят абсолютно всички варианти с лята кула нлагодарение на това че допълнителната броня е отделен детайл, а ако се вземе и Италерският (екс ESCI) модел може да се събере пълна серия Леопард 1.
Comment
-
Pz 3 M i L им открих минималната разлика в китовете. а иначе за Мардер нали казах че е добът? и имам малка забележка: димовите гранатомети ми се видят тънички нещо.
А скоро ще трябва да си сменя килима, 'щото е такъв цвят че някоя чаркалка като избяга и се скрие там сума време не мога да я намеря, в частност от вчера много успешно се крие един вентилатор на същият този Мердер.
Comment
Но вече си имам нов самолетоносач, Хорнет, много приличен кит,, даже си има два варианта на авиогрупата, торпедоносци и Б-25-тата на Дулитъл, да съм го зглобил вече ама тези серсеми са забравили да дадат камуфлажа на Митчелите.
Comment