Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе Имперъл, много бързо бачкаш, предполагам това Т-34 сега го правиш и ни го показваш в различни етапи?? На мен и двата модела много ми харесват :tup: Само ако не беше толкова отровно зелено

Comment

Ако в играта "БатълФийлд'42" бяха такива Т-34-ките, тя щеше да стане най-популярната игра... Но, не би...
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

абе бързо то... ако бях толкоз добър, колкото трябваше, модела от начало до край не би трябвало да ми отнеме повече от 2, макс. 3 часа (без текстуриране) правя си го с образователна цел и затва се бавя доста

Гоги, виж в темата "Вашата Военноисторическа Колекция" последните ми постове, може да ти харесат някои книжки
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Напълно те подкрепям

суууупер готини работи

albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Mom4eta q poglednete skromnite mi modeli i si kajete ekspertnoto mnenie - shte stane li ot men modelist ili naprotiv? 8)

Comment

оо, супер са си
              albireo написа

Comment

daa, готини. А сега една клюкина, след 10 април може да очакваме новия внос на Италери, поръчани са всички нови танкове в 1/72.

Comment

Така и неразбрах откъде могат да се закупят тези "неща" 8)
                  "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена
                  с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Абе това моделизма изглежда страшно интересно занимание.Ама разбирам от него,колкото да не заспя. Наистина жалко за мен.
                    "На рилеца герой
                    титан калимански,
                    герой от Булаир
                    с гърди от желязо
                    и воля от гранит."

Comment

За тези дето не четат старите мнения ще повторя списъка на магазините в Шопско:
                      Лозенец: на спирката на Кемпински Зогравски гледано към Хладилника първата пряка в дясно на 30-40 м
                      Овча Купел: спирката на автогарата, пресечката срещу гарата през тр. линии
                      Младост 1: зеленчуковия пазар.
                      Малкия ЦУМ: 3 етаж
                      Както и в Бонжур, ама там има само на Ревел.
                      Аз си пазарувам от този в Лозенец
                      1. защото ми е на 200м
                      2. защото е най-добре зареден.
                      Освен Италери скоро се очаква и внос на Аттак
                      А сега се сетих има и едно магазинче за козметика на Плиска ама там са страшно малко.

Comment

Новинка (може и да съм го казал ама съм отнесен и забравям) първата седмица след 24 май в Пловдив ще има изложба на модели, т.е. всеки да си приготви играчките и да си ги донесе

Comment

Между другото магазинчето на Плиска го знам,но наистина е мизерно.Искам да попитам не са ли най-добри руските модели?
                          "На рилеца герой
                          титан калимански,
                          герой от Булаир
                          с гърди от желязо
                          и воля от гранит."

Comment

Аз поне няман унфо да се продават в БГ-то руски модели, сега, Звезда повечето са с Италерски матрици, Моделист също пакитират чужди , Принципно от танковете най-добри са на Ревел (като изключим старите матрици) руските са привлекателни с това че правят разни апокрифни модели. Сетих се PST са руски (или от републиките) но от тях по магазините се валят само единични бройки. Аз лично най-много харесвам магазина в Лозенец защото мога дфа отворя кутията и подробно да разгледам модела.

Comment

Вчера си взех два Т-34-85 на AER, молдовска фирма, не са нищо кой знае какво, трайват се.обаче поради наличието на смолни детайли са на доста "солени" цени, единият е с колесен трал другия с къла за еипетската 122мм самоходка, декалите са симпатични, най-странно е защо на египетското са дали декали за АСУ-57 :? А съъдейки по инструкцията китът без никакви екстри предлага 22 вида декали, при това много интересни. от AER има и други интересности, примерно аеро шейна (25 кинти), или РСЗО на верижно шаси (32 сребърника), при посредствено качество, това са само китове са маниаци, предвид цената и качеството. Тръпката е екзотичността на модела.

Comment

във Варна на книжната борса (нещо като софийския славейков, но ок. 2 пъти по-малко) имаше един който продаваше разни модели, имаше понякога и руски.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X